Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XpuszkapandoryX

MAM W CHUJ DOŁA !!

Polecane posty

Gość XpuszkapandoryX

bo jestem sama ;/ mialam ochote chociaz na jakis wakacyjny flirt, a tu ostatnio poznany chlopak najwyrazniej zrezygnowal z checi poznania mnie......... chyba zaczne starac sie zeby pogodzic sie ze swoja samotnoscia i nie marzyc o milosci bo to bezsensu. Do tego pije Tyskie, ktorego nie lubie, ale tylko takie mialam w lodowce :P chce sie upic i isc spac. uwielbiam pozne wieczory, bo nie musze udawac wesolej dziewczyny, za jaką mnie mają.

Gość XpuszkapandoryX
Nie moge juz... Opadam z sił..... On nie dazy mnie chyba szacunkiem, ostatnio gdy podczas aktu cielesnego chlasnął mi zwieracz, rzucił tylko oschłe: "Bywa." Teraz chodze z takim specjalnym woreczkiem na kał, a on jeszcze dla zartów przekłuwa mi go szpilka badz takim składanym scyzorykiem

Gość XpuszkapandoryX
ja tez wole Lecha- ulubione :) ale niestety musze sie zadowlic tym co mam ;)

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. A na faceta nie czekaj, szybciej przyjdzie. Tymczasem ciesz się wolnością i korzystaj z życia, później będzie trochę wyrzeczeń:P

Gość XpuszkapandoryX
od teraz nie czekam. staram sie. ale szaleje juz dlugoo i nadszedl czas, ze zaczynam zazdroscic kolezankom, ktore mają wyrzeczenia... ;)

Gość red_wine
ech...nie Ty sama:) ja nawet browara dzis nie mam:)to jush dol jak chuj...;/

a one zazdroszczą Tobie swobody:P Pomóż szczęściu na imprezy chodź, na czacie siedź zawsze to coś a nóż się coś trafi:)

Gość red_wine
e tam...ja chwile zostane....szkoda,ze barek pusty:PPP

Gość XpuszkapandoryX
mysle, ze nie zazdroszczą...:) akurat te z mojego towarzystwa nie są w takim związku zeby nie mogly chodizc na imprezy czy cos... A ciagle tylko slysze pytania gdzie mam chlopaka :/

Gość XpuszkapandoryX
to dobranoc ;)

Gość baba powinna być pod facetem
A ja mam , same braki a mimo to nie brzęczę ;)

Gość XpuszkapandoryX
mam ochote sie chociaz czym zająć, a nie mam nic do roboty :P a nuda mnie zabijaaaaaaa

Gość red_wine
xppx:)tak w skrocie lepiej pisac....ja tez juz mam takich znajomych co na dzieci czekaja, maja je...albo kolezanki,ktore powylazily juz za maz i kazdy weekend staje sie bardziej przygnebiajacy:)i wciaz slysze..gdzie ten twoj...albo "i Ty znajdziesz":)czasem mnie to bawi,czasem doluje...Kazdy nowo poznany facet okazuje sie nie taki jak powinien:))Czasem sobie mysle,ze to jakies fatum jest:) ..ale tez nie lubie "udawac szczesliwej" i usmiechac jak glupia do sera...bo sa takie noce kiedy to smieszne nie jest....;/ niestety

Gość red_wine
no i oczywiscie rowniez nie mam sie czym zajac:P a nawet spac glupio sie samej lazi:)heh

Gość red_wine
czytam glupoty ale hehe rozwalila mnie pomyslowosc tej panny: (jaga) Kaska, twoja siora w ciazy jest, nie? (Kaska_909) tia, a co? (jaga) mam do niej romans (Kaska_909) ? (jaga) zrobilaby dla mnie test ciazowy? Przyniose swoj, tylko niech mi na niego no wiesz :) (Kaska_909) ? (Kaska_909) po kiego? co ty kombinujesz? (jaga) chlop mnie dzisiaj rano wystraszyl w lazience, malo zawalu nie dostalam (jaga) sie mu kurwa odwdziecze

Gość XpuszkapandoryX
eeh dokladnie ;) mnie najbardziej doluje jak przebywam z moimi przyjaciolkami i ich chlopakami... a ja sama. na szczescie moja najlizsza przyjaciolka tez jest sama, jak ona sobie kogos znajdzie, a ja dalej bede sama to juz kompletnie sie zalamie :( chyba ze wtedy juz sie stane na to obojętna ;p czego bardzo bym chciala.

red_wine dobry kawal:D a ja mam w barku butelke szampana chcecie?

Gość red_wine
moja najlepsza przyjaciolka w tamtym roku wyszla za maz....wszystkie maja facetow;)a ja lubie ich facetow i sie z nimi dogaduje po kumeplsku,wiec jakos tak w ich towarzystwie dolow nie lapie...ale w tamtym tyg.przyjaciolka oswiadczyla mi ,ze jest w ciazy.Ciesze sie ale mysle...teraz to juz dupa...ona jedna prawie 15lat ze mna balowala...nawet po slubie sie to nie zmienilo...a teraz....buuu....siasc i plakac

Gość XpuszkapandoryX
mam kolezanka ktora tak zrobila :P inna jej nasikala na test, a ta pokazala chlopakowi, ze jest w ciązy. teraz jest rozczarowana jego reakcją no i lipa

Gość XpuszkapandoryX
red_wine ile masz lat? ehh no niestety jak juz sie pojawiają dzieci to wszytsko sie zmienia.. ja z chlopakami tez sie dobrze dogaduje, ale mimo wszytsko doluje mnie, jak widze jak sie o nie troszcza, jak je kochają, to mi tak szkoda ze ja takiego czegos nie mam...

Gość XpuszkapandoryX
juz sie czuje pijana :D lepiej mi

Gość red_wine
ja bym na to nie wpadla z tymtestem:)masakra...ale poki ta moja kumpela w ciazy jak mnie ktorys wkurzy to biada mu hehe:) a ja mam28latek..i jak patrze na niektore malzenstwa to czasem nie zaluje,ze sama jestem:) kolejne dobre: Lekcja PO w jednym z Warszawskich liceów Profesor od PO prowadzi zajęcia nagle jedna z koleżanek ziewa. Pan profesor z pięknym uśmiechem na twarzy mówi do niej: - O mój rozmiar

Gość red_wine
dawaj tego szampana:))))

Gość red_wine
xppx-jush nie masz dola??? :)