Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana i zawiedziona

Mecz czy seks?

Polecane posty

Słuchajcie, mam problem... mój facet nie ma dla mnie czasu odkąd zaczęły się te przeklęte mistrzostwa w RPA :( nie mieszkamy razem, jesteśmy na etapie docierania się i chyba powinno mu zależeć bardziej niż np. po ślubie... codziennie pieprzy o tych meczach, że teraz Urugwaj gra z Holandią, że potem Niemcy z Hiszpanią i ... się nie spotkamy. Panowie, co wolicie? Spotkanie ze swoją kobietą czy mecz?... Paple że mi to po MŚ wynagrodzi itp. ale mi już naprawdę przeszła ochota na wszystko. Jak się "odgryźć" żeby zabolało, żeby przekonał się, że może mnie stracić? Ale tak, żeby nie domyślił się odegrania za jego obecny brak czasu? Pomóżcie :(

Gość takajednamapyt
ja jestem kobietą i wolę mecz :D

Gość ogarnij sieeeeeeee!!!!
to są MŚ!! raz na 4 lata!! zamiast sie odgryzac poczekaj do nastepnego tygodnia jak bedzie po mistrzostwach!!

widać kolejny dupek który woli gapić się na 22 debili uganiających się na zielonej murawie za kawałkiem napompowanej skóry :( a jak mu będzie źle to przyjadą do niego np. reprezentanci Urugwaju czy Anglii? Wtedy to zna adres!!

Gość jeszcze kilka dni i koniec
dobrze, ze nie mam takich dylematow:-D

tak tylko że jak ja miałam swoje sprawy do załatwienia (ważniejsze od jakiegoś tam meczu) dla niego było to nieistotne, jęczał, ze mi na nim nie zalezy... ehhhh...

oczywiscie, ze panowie wola mecz, tym bardziej mistrzostwa swiata, nie tylko mezczyzni, bo kobiety rowniez. To raz na 4 lata!!Wiec mysle, ze powinnas sie opanowac, ja sama ogladam z zainteresowaniem..zrob swojemu facetowi jakas zakaske, kup piwo, najlepiej takie w beczce malej, to jedynie 90 pare minut a on stwierdzi, ze jestes najlepsza kobieta pod sloncem i cie mocno zerznie..zawsze dziala. Zwlaszcza kiedy nauczylam sie nazwisk, druzyn, kto kiedy gra itp..on oszalal hahaha..

Gość agnes009992
nie słuchaj :( ucząc się nazwisk, czy poznając drużyny, albo jeszcze gorzej: przynosząc mu piwo i czekać na koniec meczy by wreszcie zwrócił na ciebie uwagę to najgorsze co może być. Pure Woman to chyba facet... :( ja popełniłam ten błąd... mój facet z zamiłowaniem słucha hip-hopu, interesuje się polityką zagraniczną, jak i tą w kraju... lubi filmy akcji itp itd... ja z początku też starałam się poznać to wszystko, bo naprawdę do czasu zanim go poznałam o niczym z w/w rzeczy pojęcia nie miałam, a jak już to znikome... jemu było w to graj, podrzucał mi wszystkie części Rambo, albo najnowszy album Peji... a wcale nie interesowało go to, co ja lubię :( i tak jest do tej pory... nie popełniaj tego błędu dziewczyno!

dziwna jesteś. nie możesz oglądać meczu razem z nim? mecz jest lepszy, bo seks można mieć codziennie, a meczu półfinałowego MŚ nie ma codziennie :P

właśnie nie mogę z nim oglądać meczu, bo mieszkamy w różnych miastach, a do pracy trzeba rano wstać... a w tym czasie co jest mecz, moglibyśmy pobyć ze sobą... co się stanie jak jeden mecz z całych mistrzostw straci??? tak... najlepiej uczyć się tego i tamtego, i co? może jak będzie oglądał tą gałę ja mam gałę jemu robić co to to nie!

"może jak będzie oglądał tą gałę ja mam gałę jemu robić co to to nie!" chyba oszalałaś, żeby przeszkadzać człowiekowi i rozpraszać go w tak ważnym momencie :o jesteś strasznie infantylna. ja dziś oglądałam mecz z zapartym tchem i darłam się na rodzinę jak ktoś wypowiedział chociaż słowo :D

dziwna jestes..nikt nie mowil o gale, jedynie ty. To ty zalozylas topik: seks czy mecz, wiec odpowiadamy ci. Powtarzam, mistrzostwa swiata sa raz na 4 lata, mecz trwa 90 min + dogrywki lub doliczanie minut i oczywiscie reklamy no i przerwa :-) wiec nie jest to duzy okres czasu a tym bardziej, ze mieszkacie daleko siebie, to podejrzewam, ze nie przyjezdza na godzine lub dwie, tylko dluzej, tak? Wiec moglby ogladac go z toba a pozniej bylby seks..choc moze bzykacie sie dwie godziny bez przerw, wiec wtedy moze rozumialabym cie, bo jesli przyjechalby na 4 godz., to 1,5 ok mecz, pozniej dluuuuugi seks z przerwami na papierosa :-P no nie wiem..to mistrzostwa kobieto.. acha..jestem kobieta :-) w kazdym calu.

Ja tam bym mecz wybrała, potem seks;) Co sie tak burzysz? Współczuje Twojemu facetowi. Nie masz zainteresowań? Może książkę sobie poczytaj? Czytasz w ogóle? Troche luzu kobieto:O

:-) masz odpowiedz : MECZ!!!!! I nie badz taka zaborcza i zlosliwa i sfochowana, wiecej radosci, zrozumienia i poszanowania cudzych zainteresowan 🖐️

Gość evitkaaa
jasne, ze mecz :) i kanapeczki ma przygotowane i piwko, ale kanapki robi on lub ja, ale takie robie jak ja lubie :P:P bo ja tez ogladam. A ile ma potem radosci ,ze ozbaczyl, mial przeksaske i piwko. mecze fajne sa, zwlaszcza jesl ito sa mistrzostwa. :):) dziwny problem hihi :) czy mecz czy seks, hehe.

Rada dla autorki i nie tylko :) Reguły zachowania w domu w okresie MS: 1 W okresie trwania MS absolutnym władcą panującym nad telewizją i sprzętem do niej należącym jest mężczyzna. 2 Żona zajmuje się w tym czasie NIEMO pracami domowymi 3 Przed każdym meczem należy postawić mężczyźnie przy fotelu telewizyjnym skrzynkę zimnego, alkoholowego piwa. Z akcentem na "zimne" 4 Podczas meczu, pobyt kobiety w pokoju telewizyjnym jest surowo zabroniony. Jednakże dostawy piwa i czegoś do chrupania są dopuszczalna. 5 W 15- minutowej przerwie kobieta ma prawo opieki nad mężczyzną, w celu opróżnienia popielniczki, jak również pozbierania pustych butelek po Piwie i zastąpienia ich pełnymi. W razie potrzeby może przygotować coś do chrupania. Unikać szelestu torebkami jak również werbalnej komunikacji. 6 Najpóźniej 30 minut przed rozpoczęciem meczu należy podać mężczyźnie, przygotowany z miłością , posiłek. Aby nie przeszkodzić mężczyźnie w mentalnych przygotowaniach do meczu , należy trzymać jadaczkę zamkniętą na kłódkę. 7 Podczas Mistrzostw Świata należy zaprzestać wszelkich działań dotyczących prokreacji. Noszenie ubrania, które mogłoby pobudzić męskie żądze w kierunku powyższym, jest również zabronione. Noszenie odpowiedniego ubioru i wyżej wymienionych zachowań można jednakże nadrobić tuż po gwizdku końcowym, pod warunkiem, iż wynik meczu jest zadawalający dla mężczyzny. 8 W przypadku kiedy mężczyzna dzięki jego wspaniałomyślności zezwoliłby kobiecie rzucić okiem na mecz, zabronione są wówczas pytania, typu ( "co to jest spalony?") które mogłyby poprzez to odzwierciedlić kobiecy stan wiedzy na temat piłki nożnej. Poprzez komentarze typu: "oh, Beckham wygląda dzisiaj tak cudownie" narażamy same siebie na cielesną naganę. Tak, kochane kobiety, jeśli będziecie trzymać się tych minimalnych reguł zachowania, doceni to wasz mężczyzna i dzięki temu spróbuje: a) nie rozlewać piwa b) nie zaśmiecić każdego centymetra kwadratowego w promieniu 3 metrów c) nie przypominać wam o zdolnościach kulinarnych jego matki podczas konsumpcji potraw wspomnianych w 6 Kobieto! Wydrukuj sobie, zapamiętaj i zastosuj! To jedyna możliwosć przeżycia do konca Mistrzostw Swiata " ;)

nie sluchaj nie kazdy facet jest obslizglym glonojadem gnijacym przed tv w ktorym leca mistrzostwa Nie zdarzylo sie zbey Narzeczony kiedykolwiek nie przyjechal z powodu durnowatego meczu i czy zeby kiedykolwiek cos wspominal ze jest mecz i przyjedzie pozniej itp Mecz to tylko mecz i jednak dla niego wazniejsza jest kobieta ktora jest dla niego ta jedyna i najwazniejsza w zyciu

I jeszcze cos dodam ja tez nie wyobrazam sobie ze traktuje faceta jak zabawke bo teraz leca mistrzostwa w lyzwiarstwie figurowym albo clay sezon ulubioneog serialu i moja zabawka ma spadac to jest na zasadzie potrzebuje pluszowego misia to go mam znajduje sobie ciekawsze zajecie to odstawim misia na polke niech czeka az sie mistrzostwa skoncza tak sie powazni dojrzali faceci nie zachowuja

Gość kobieta z Venus
A u mnie wczoraj był "mój" facet .... ogladaliśmy przez chwilę mecz a potem zajęliśmy się sobą :) ... on też jest fanem piłki nożnej, ale zdecydowanie woli seks niż mecz :)

"Nie zdarzylo sie zbey Narzeczony kiedykolwiek nie przyjechal z powodu durnowatego meczu i czy zeby kiedykolwiek cos wspominal ze jest mecz i przyjedzie pozniej itp" nie ma to jak prawdziwy pantofel :P a co do babska - co za wredne indywiduum... Mistrzostwa są co 2 lata i trwają niecały miesiąc... Chyba do jasnej cholery można dać człowiekowi spokój w tym czasie?

komiczne spadaj koles bo pantofel to facet ktory nie ma wlasneog zdania jak uzywasz slow to zapoznaj sie ze znaczeniem Moj Narzeczony sam wybiera Nasz zwiazek zamiast meczy nikt mu nie truje nad glowa jest to jego zdanie i jego dezycja ciebie bardzo boli prawda kiedy facet moca wlasnej decyzji zwiazek ustanawia sowim priorytetem to musis zpotem dorabiac ideologie o oantoflu dalej na Twoje zaczepki nie odpowiadam nie bede dawal ci sie prowokowac a ty jak potrzebujesz miesiaca czasu na swoja zabawe w mistrzostwa to odczep sie od kobiety i sie poprostu nie wiaz

o masz morska bryza znów wprowadza nas w swój świat czekaj bryza zaraz zawołam regreska :P niech też się uczy:P

Mecz!!!!! Lubię piłkę i oglądamy razem albo osobno i potem gadamy o meczu. Seks można mieć codziennie mecz nie.

Mecz to tylko mecz i jednak dla niego wazniejsza jest kobieta ktora jest dla niego ta jedyna i najwazniejsza w zyciu" totalny odjazd :D za dużo M jak Miłość ...

o masz morska bryza znów wprowadza nas w swój świat" ike zauważyłem juz ;) Science Fiction nadal trwa :P

"Moj Narzeczony sam wybiera Nasz zwiazek zamiast meczy nikt mu nie truje nad glowa jest to jego zdanie i jego dezycja" bo jest pantoflem właśnie :D nawet nie pomyśli, że może podjąć decyzję niezgodną z Twoimi oczekiwaniami :D

bo jest pantoflem właśnie nawet nie pomyśli, że może podjąć decyzję niezgodną z Twoimi oczekiwaniami komiś ta pani ostatnio radziła kobicie by ta rzuciła swojego tylko dlatego, że nie napisał jej w nocy smsa ( mimo, że nigdy nie pisał i że się na niego nie umawiali) jej facet to nie pantofel to cyborg:P

Lubię piłkę i oglądamy razem albo osobno i potem gadamy o meczu. Seks można mieć codziennie mecz nie." do jasnej cholery chyba po cos są te 15 minutowe przerwy w meczu , co nie ? ;)

ups nie dość, że nie napisał to jeszcze cham nie przeprosił , że nie napisał:D to nic , że nie wiedział, że miał napisać :D