Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana i zawiedziona

Mecz czy seks?

Polecane posty

komiś ta pani ostatnio radziła kobicie by ta rzuciła swojego tylko dlatego, że nie napisał jej w nocy smsa" potwierdzam :D

potwierdzam myślisz, że bez tego komik nie uwierzy?:P fakt w niektóre bzdury aż trudno uwierzyć :D

napewno jesteś głupia i nie skończyłaś jeszcze 20 lat :) MŚ są raz na 4 lata i warto je obejrzeć (z dziewczyną lub bez) widać, że lubisz być złośliwa. zatem niech i tacy będą dla ciebie debilka

a ten mundial tak w ogóle to co to jest?:P

dawno nie było tak hard-corowej babki na forum jak ta pani bryza :P można miło przy niej spędzić czas w pracy ;) od razu humor sie poprawia :D

no fajna z niej babka mocna! nie dziwę się, że jej kochaś po kątach płacze:)

nie dziwę się, że jej kochaś po kątach płacze" hahahaha :D :D :D ale on nie płacze , tylko od czasu do czasu ... np w trudnych chwilach no i czasami na filmach :P

Gość ośmiele się nie zgodzić
nie musi być pantoflem może naprawdę nie chcieć oglądać meczy ale kiedyś może zechcieć i tu nastąpi sprawdzian postaw w związku a Ty się Regres tak nie mądrz!!!

ale on nie płacze , tylko od czasu do czasu ... np w trudnych chwilach no i czasami na filmach jestem za tym, że częściej:P tylko się ukrywa bo chce wyjść na prawdziwego mężczyznę :P takie hero dla naszej bryzy:)

Gość uwazam ze nie
ja swojemu facetowi jak juz oglada mecz zaczynam dobierac sie do majtek, robie loda albo po porstu pieszcze reką, czasami nie wytrzyma i zarzuca ogladanie meczu, a czasami zrobie mu dobrze i dalej ogladamy mecz, nie przeszkadza mi to, zważywszy ze ja czasami ogladalam jakis damski film a on obok siedzial i sie nudzil i tez zaczynal igraszki a moje reakcje bywaly rozne - albo sie dalam namowic, albo kontynuowalam ogladanie

Gość usmiechy i kreacje duzo falszo
rany ale idiotka... moja kobieta jak sie razem widzimy i jest akurat mecz to zawsze go razem ogladamy i przezywamy... (chociaz i tak zazwyczaj zaczynamy sie kochac podczas meczu:D) co nie zmienia faktu, ze oglada ona go ze mna.. i nie pierdoli glupot wiadac autorka tematu to jakas glupia pizda

Nic się nie stało, Polacy! Nic się nie stało! :D

Gość usmiechy i kreacje duzo falszo
luska ty memlaku jebany bez jebanska dla ciebie to wszystko jest zdecydowanie za trudne do ogarniecia :D

Gość wszystko mozliwe
dobrze że mój facet nie lubi piłki nożnej :) w sumie to dziwię się jak w kraju takim jak Polska, piłka nożna to niemal sport narodowy- a wyniki takie marne :( co za przyjemność patrzeć jak każda pierwsza lepsza drużyna lepsza jest od naszej, aż się boję co bedzie w 2012 - wstyd na cały świat! i jeszcze jedno- jeśli kobieta potrafi to użyje takich argumentów że mężczyzna bez wahania wybierze ją zamiast meczu- no chyba że jest innej orientacji :) jak tak słucham waszych wypowiedzi to widzę przed ekranem mojego ojca z przed lat z puszką piwa w ręce, a potem rosną tym naszym kibicom wielkie brzuchy od tego piwska i chipsów a kobiety lepiej nie wyglądają. no cóż sama prawda więc sie nie oburzajcie :)

dobrze że mój facet nie lubi piłki nożnej :) w sumie to dziwię się jak w kraju takim jak Polska, piłka nożna to niemal sport narodowy- a wyniki takie marne :( co za przyjemność patrzeć jak każda pierwsza lepsza drużyna lepsza jest od naszej, aż się boję co bedzie w 2012 - wstyd na cały świat! i jeszcze jedno- jeśli kobieta potrafi to użyje takich argumentów że mężczyzna bez wahania wybierze ją zamiast meczu- no chyba że jest innej orientacji :) jak tak słucham waszych wypowiedzi to widzę przed ekranem mojego ojca z przed lat z puszką piwa w ręce, a potem rosną tym naszym kibicom wielkie brzuchy od tego piwska i chipsów a kobiety lepiej nie wyglądają. no cóż sama prawda więc sie nie oburzajcie :)

"myślisz, że bez tego komik nie uwierzy? fakt w niektóre bzdury aż trudno uwierzyć" w ludzką głupotę wierzę zawsze

Regres- nie lubię się rozpraszać:) wolę jedno, ale porządnie:)

jeśli kobieta potrafi to użyje takich argumentów że mężczyzna bez wahania wybierze ją zamiast meczu tylko po co? żeby sobie coś udowodnić ? no chyba, że jest tak zakompleksiona, że musi sobie udowadniać

Luśka - bez piwa i chipsów. Trzeba dbać o linię.

"jak tak słucham waszych wypowiedzi to widzę przed ekranem mojego ojca z przed lat z puszką piwa w ręce, a potem rosną tym naszym kibicom wielkie brzuchy od tego piwska i chipsów a kobiety lepiej nie wyglądają. no cóż sama prawda więc sie nie oburzajcie " nie ponosi Cię nieco wyobraźnia? Mistrzostwa są CO DWA LATA... Ocknij się kobieto...

Gość OSKURWYSNYyy
regres i ike to jakies dwie kurwy kafeteryjne przeciez te dwa babsztyle siedza tutaj 24h :O :O :O

w ludzką głupotę wierzę zawsze żaden to wyczyn spróbuj wierzyć w coś na co nie istnieje milion dowodów

"uska ty memlaku j**any bez j**anska " to w końcu jestem w twoich pobożnych życzeniach jebana, czy jednak nie jebana, zdecyduj się w którym kierunku ma iść to twoje nieustające od miesięcy zainteresowanie moim nickiem i towarzyszący mu wylew frustracji :-)

regres i ike to jakies dwie k**wy kafeteryjne przeciez te dwa babsztyle siedza tutaj 24h jak dobrze pójdzie to za jakieś 2 dni dołączy do naszego grona koleżanka komiczne i nikt nie będzie pamiętał, że rok jej nie było:)

regres i ike to jakies dwie k**wy kafeteryjne przeciez te dwa babsztyle siedza tutaj 24h " ja nie wierze w ludzką głupotę ja ją widzę ... :P

wiem, że żaden wyczyn - niepotrzebnie się chwalę jeśli ma ci to pomóc:P..........