Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana i zawiedziona

Mecz czy seks?

Polecane posty

Gość OSKURWYSNYyy
pierdole was wszystkie kafeteryjne jebane blazy w dupe

pie**ole was o masz a my takie nieuczesane:P

Luśka - przezozrny zawsze ubezpieczony. Witam. :)

Gość tak sobie myślę
"Słuchajcie, mam problem...Mecz czy seks?" Jeden problem to żaden problem. można połaczyć obie sprawy. Przecież facet nie tylko będzie oglądał, ale i sam "strzelał gole". A ty? Ty będziesz czekała z utęsknieniem na następną taką IMPREZĘ.

Gość BANEEfs
ja lubie kiedy podczas meczu kobieta robi mi loda

Gość samanta21
MŚ nie są codziennie,trzeba facetów zrozumiec w tym czasie. Najlepiej obejrzec mecz z nimi. Chociaż ja oglądam sama bo mój facet nie lubi meczów. Nie ma się co denerwowac. Ale nadskakiwac im jak to niektórzy piszą piwo chipsy to już przesada...

Gość ludzka głupota
a weźcie się odyebcie ode mnie

Hmm :) Ktoś tu dobrze napisał :) "jeżeli kobieta jest ładna to wolę seks, ale jak jest brzydka wolę mecz"... przynajmniej widzisz do jakiej kategorii kobiet zalicza cię twój facet...

Ktoś tu dobrze napisał "jeżeli kobieta jest ładna to wolę seks, ale jak jest brzydka wolę mecz" - wiesz chociaż, do której kategorii kobiet zalicza cię twój facet... :)

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Mam na imię Magda, moje zdjęcia są tutaj: http://www.sex-rozmowy.pl/magda_sex_telefon.html . Jestem samotną 24 latką, lubię porozmawiać przez telefon i pomasować moją ogoloną cipkę. Jeśli masz ochotę na rozmowę ze mną lub spotkanie to zadzwoń, dorabiam sobie seks telefonami i szukam partnera, który byłby w stanie bzykać mnie parę dni pod rząd.

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ania, tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/7.html Będę dla ciebie niewinnym czerwonym aniołeczkiem, który wyssa w lesie z twojego k***ska smaczne nasienie.