Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowany :(

pomóżcie :(

Polecane posty

Wczoraj uprawiałem cybersex ze swoja koleżanką. Przed stosunkiem mówiła mi ze woli bez zabezpieczenia dla lepszych doznań, więc zgodziłem się i wyłączyłem antywirusa, po czym doszło do zbliżenia. Zacząłem pieścic myszke, była naprawde miła w dotyku. Gdy powiedziała że jest gotowa użyłem swojego joysticka. To był wspaniały sex, dla niej również, doszła aż 5 razy. Problem w tym że zapomniałem że sie nie zabezpieczyłem i skończyłem w niej :( Czy może być w ciąży? Miała w tym czasie dni płodne. Słyszałem że drogą płciową można sie zarazic różnymi chorobami. Od kolegi, który kilka dni temu się z nią kochał słyszałem, że ta dziewczyna ma rzeżączkę, więc przed zbliżeniem zjadłem dużo czosnku, zeby zabić bakterie. Jak myślicie, czy to pomogło? Nie złapałem wenera? Bardzo się boję :( Nie wiem co robic, a nie mam pieniędzy na alimenty :( Pomóżcie proszę bo nie chce mi się żyć :(

W każdą środę / nie mylić Magdaleną Środą/zakradam się w Biedronce do półki w garnkami i zostawiam na pokrywce drobną strugę nasienia w nadzieji, że również Pan Władysław (zastepca kierownika działu marchwi) oraz Gienio (kasjer) zauważą moje dzieło i tym samym zdobędę ich zaufanie, a może nawe głębsze uczucie :classic_cool:

Gość Dr configurator
Przy prawidłowo skonfigurowanym komunikatorze bez zapory antywirusowej mogło do tego dojść. No cóż. Bądź mężczyzną. Musisz wziąć odpowiedzialność za to co się stało i jeśli za parę miesięcy pojawią się u niej jakiej dodatkowe aplikacje powinieneś zadbać o aktualizację co jakiś czas z własnych środków:classic_cool:

Gość Monofedtu
To interesujące ale z naukowego punktu widzenia nie możliwe.