Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arrria

Pilnie sprzedam piękną suknię w stylu EMPIRE!

Polecane posty

Gość do w mordejeża
do wmordejeża - czy Ty jestes debilem czy jak???? wiesz co to sa prawa autorskie i prawa majatkowe? w Pl kazde zdjecie jest chronione prawami autorskimi, ktore naleza do wlasciciela zdjecia i nie musi on nic zastrzegac,jakby tak bylo to kazdy moglby krasc wszystkie foty i pisac, ze to jego. Zdjecie wraz z prawami jest wlasnoscia autora zdjecia i nie ma znaczenia czy twarz jest zamazana, bo tylko odpada upublicznianie wizerunku a zostaje kwesta praw autorskich do fotografii. Autorka jednak napisala, ze posiada zgode, wiec temat zamkniety.

Gość provokejszyn jak nic
wg mnie twoj biust w tej sukni jest nieproporcjonalnie duzy........

Gość czekerekkkkke
suknia przepiękna ! a te co tak krytykują... obiad już ugotowany? to moze czas zaczac kolacje przygotowywac

Gość provokejszyn jak nic
czerekkkk- ''a te co tak krytykują... obiad już ugotowany? to moze czas zaczac kolacje przygotowywac ;; to byl najbardziej zalosny ''wrzut''jakikowleik uslyszalam. PRZYSIEGAM...... dziewczyno,zrezygnuj z proby bycia chamskiej /pyskatej,bo nie masz do tego za grosz zdolnosci......

Gość Mimozaa
Ten kroj to tylko dla szczuplych i wysokich...

Gość weźcie wyzluzujcie
buhahahahah ale sie usmialam, sfrustrowane pannice leją swoj jad , haha ze za gruba, za chuda, za prosta , za krzywa haha nie moge, weźcie spojrzcie w lustro chodzące ideały ;) Ta co pisze o wielgachnym biuście... chyba sama ma dwa przyciski do windy i taki sie jej wielgachny wydaje, ale to tylko wspolczuc :D "Oceniaj mnie, Niech jad strumieniami leje się Oceniaj mnie, Niech jad strumieniami leje się Na te wszystkie smutki " Hahahah

pierwsza ładna...a w drugiej wyglądasz ślicznie:)