Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PILNE.........................

DO DZIEWCZYN KTORE ZESZLY Z BRAZU NA BLOND.PYTANIE.

Polecane posty

czym lepiej schodzic: pasemkami, balejazem czy zmyc kolor? moj naturalny to mysi blond. obecnie mam 3 razy malowane na braz chlodny, ale juz zmywa sie na rudy. ostatnio malowalam miesiac temu.

Gość dksjfksfk
nie polecam dekoloryzacji strasznieeeeeeee wypadają wlosy najlepiej chyba pasemkami ale odczekaj az bedziesz miala spore odrosty tak conajmniej na 2cm najlepiej pasemkami stopniowo bo bardzo zniszczysz sobie wlosy

Ja robiłam 3 razy rozjaśniaczem, rok temu. I strasznie mi się przez to zniszczyły włosy. Ale potem długo na blond farbowałam :)

Ja robiłam 3 razy rozjaśniaczem, rok temu. I strasznie mi się przez to zniszczyły włosy. Ale potem długo na blond farbowałam :)

Ja robiłam 3 razy rozjaśniaczem Później przez długi czas farbowałam na blond :) Ale racja, strasznie niszczą się włosy od tego.

Gość PILNE.......................
a jak lepiej zrobic te pasemka u fryzjerki? gesto czy rzadziej? i czy w polaczeniu z brazem nie wyjdzie w efekcie rudy kolor na glowie?

Gość PILNE.......................
podnosze:)

a jak z czarnego zejsc na sredni blond??? oto jest pytanie, naturalne mam takie nijakie, jasne, 3 lata farbowalam na czarno, teraz chcialabym zejsc do naturalnego i nalozyc cos zblizonego, tylko nie chce mi sie bawic w te balejaze u fryzjera, ja chce to zrobic w ciagu miesiaca, tyle ze odrost mam juz z 7 cm. nie wyglada to ciekawie, ale trudno, i co robic??? zastosowac sciagacz koloru? czy jak to sie nazywa? tylko co po tym wyjdzie??????

o co ci chodzi---> .tez chcialabym wiedziec co z tego wyjdzie. mam tak samo. tylko ze jak ja mam odrost 2cm to nie wytrzymuje i znow koloruje na czerń :o

znow podniose, a nuz ktos odpowie:)