Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia_40

tabletki na laktację??

Polecane posty

Gość Basia_40

Witam! Moja córka jest na etapie karmienia piersią. Niestety ma za mało mleka, stresuje się tym, a maluch stracił trochę na wadze. Stosowała jakieś herbatki ale nic jej nie dały. Przeczytałam dziś, że istnieją tabletki Lactinal, które pobudzają laktację. Stosowała któraś z Was??? Proszę o pomoc!

Gość j.;[..//m,/.
ja też miałam malo mleka ale zaczełam jeść dużo przetworów mlecznych i teraz mleka mam az za dużo bez żadnych tabletek. Na śniadanie zacierka lub płatki zbożowe, na obiad budyń, na kolacje jogurty no i miedzy czasie warzywa...

Gość AsiaAsiaAsiaaaa
moja siostra miała podobny problem. nagle mało mleka i dzieciak stracił na wadze ;// zaczęła stosowac tabletki na laktacje i bardzo szybko dostrzegła poprawe. niestety nie moge sobie przypomnieć nazwy ;///

Gość AsiaAsiaAsiaaaa
moja siostra miała podobny problem. nagle mało mleka i dzieciak stracił na wadze ;// zaczęła stosowac tabletki na laktacje i bardzo szybko dostrzegła poprawe. niestety nie moge sobie przypomnieć nazwy ;///

Gość AsiaAsiaAsiaaaa

Gość niekarmiącapiersia
riccinus communis homeopatyczne na laktacje,ale mi nawet to nie pomogło:(

Gość Basia_40
AsiaAsiaAsiaaaa mogłabyś zapytać siostry jak się nazywały te tabletki? Bardzo CIę proszę!!!

Gość AsiaAsiaAsiaaaa
te tabletki to Lactinal. siostra powiedziała,że nie dośc,ze jej pomogły to jeszcze przeciwdziałają kolkom jelitowym dzieciaka. więc chyba rzeczywiście to dobre ;))) pzdr

Gość Basia_40
Dziękuję Asiu, na pewno udam się do apteki po Lactinal. Skoro pomogły Twojej siostrze, mogą też pomóc mojej córce. Pozdrawiam