Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamuszka

Będę szczupła - zapraszam do wspólnego odchudzania

Polecane posty

Hej dziewczyny :) Co u Was ??? Trochę mnie nie było i wygląda mi na to że topik umarł?? Wybaczcie byłam na dłuższych wakacjach :) Oczywiście co do moich wymiarów nic się nie zmieniło ale zaczynam od początku. Od poniedziałku wracam na siłownie :) Przemyślałam temat diety i od dziś jestem na Dukanie. Podobno daje duże efekty. Zapraszam Wszystkich do wspólnej walki z kilogramami :)

Gość vilemoo
Hej, ja w sumie też się noszę z zamiarem diety, na razie tak bez większych postanowień ale od dłuższego czasu już ograniczam jedzenie :) czasem jednak nie da się odmówić :) Wymiary mam bardzo podobne do Ciebie, 177 cm wzrostu i 76 kg... Od jutra też ruszę z Dukanem :) a co do siłowni ... będę musiała się ograniczyć do steppera w domu, bo kompletnie nie mam czasu :(

Witaj Vilemoo Jak fajnie że ktoś się odzywa :) Z tą siłownią to ja też nie mam czasu no ale podpisałam umowę że będę chodziła do lutego na siłkę. Więc muszę co miesiąc płacić no i będę dzięki temu chodzić tak jak pisałam od poniedziałku wracam do ćwiczeń. Co do tej diety Dukana dziś pierwszy dzień i jest super :) nie czuje głodu jak coś schudnę dam znać :) Pozdrawiam

Gość Dukanka
hej dziewczyny Małamuszka super pomysł z tą dieta plus ćwiczenia ja sama na niej schudlam 10 kg w 2 miesiace. Polecam dla wszyskich. Tylko jest jeden warunek trzeba pic duzo wody lub herbat ziołowych. wiekszość moich znajomych stosuje ta dieta i szybko widac efekty. naprawde polecam