Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem problem problem

ile razy mozna wjechac do usa?

Polecane posty

czesc, mam wize 10-letnia, na której byłam juz w usa 10 razy, zazanczam ze byly to krotkie pobyty od 2-tygodniowych do 1- miesiecznych, zastanwiam sie jakos szczegolnie przed wylotem czy moge miec problemy na lotnisku z powodu tylu wlotow, poza tym martwi mnie jeszcze jedna sparwa kiedys w 2008 nie oddalam tej bialej karti z paszportu i94, nikt o nia nie pytaj nikt jej nie zabral wiec nie oddala, po pol roku sie zoorientowalam ze ja mam, zadzwonilam do biura w stanach zapytac co zrobic, kazali ja odeslac, tak tez zrobilam razem z listem wyjasniajacym iinnymi dokumentami. Od tamtej pory bylam 3 razy w usa i nie mialam problemow na granicy ale wiem ze oni rzadko uaktualnia te swoje bazy i jakos boje sie ze moz byc cos nie tak. Ktos mial moze podobne dosiwadczenia?

Gość Robotnik majowy
a na jakiej zasadzie dali ci wizę?

turystyczna b2/b1 pojechalam normalnie do konsulatu, tak jak kazdy, jezdze tam bo odiwedzam mame, ktora jest rezydentem

Gość puknij sie w pusty łeb
z tego co sie orientuje to mozna sobie jezdzic ile razy sie chce byle byc pol roku w kraju po kazdej wizycie. w kazdym razie kiedys tak bylo. a ty bylas juz tyle razy wiec niby czemu teraz mialby byc problem??

bo obawiam sie tej historii z I 94 ktoreo wtedy nie oddalam na lotnisku, niby zrobilam wszystko jak trzeba, ale wiadomo strach pozostaje