Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOni#kA

Jestem w ciązy a mam dopiero 18 lat.Prosze o jakies madre rady

Polecane posty

Gość MOni#kA

Mam 18 lat i prawdopodobie zaczynam 6 tydzien ciazy..Ostatni okres mialam 18 maja i na tym koniec..zrobilam 4 testy ciazowe i wszystkie wyszly pozytywne..Pomozcie! powiedzcie co mam robic..?:(

Jeśli masz dobre wejście u ginekologa załatw sobie tabletkę wczesnoporonna kosztuje chyba ok 800 zł

Gość kupcie
te moniki to wszystkie kurewki. powiedz starym

Gość El Hombre
zdbac o ciaze chodzic na wizyty kontrolne do ginekologa kupic wyprawke i wózek dla maluczka zdrowo sie odzywiac i nie stresowac się no i przede wszystkim urodzic i czeszyc się malenstwem bo to największy skarb jest :)

Gość ssssddccccxz
idz do lekarza potwierdzic ciaze

Gość troche zazdrosna
gratuluje!za 8 mies. bedziesz mamuska

Gość MOni#kA
Po pierwsze nie zycze sobie uwag typu kurewki!!!! Nie puscilam sie z pierwwszym lepszym tylko ze swoim chlopakiem znamy sie piec lat..A dziecka n apewno nie usune..Chce urodzic to malenstwo..Po za tym prosialm o madre rady..A nie ocenianie mnie!!

Wieć jesli chcesz madrych rad . To przede wszystkim zadbaj o siebie. Powiedz rodzicom, chodź do ginekologa na wizyty kontrolne. Zdrowo sie odżywiaj i nie stresuj. Powoli kompletuj ubranka i inne potrzebne rzeczy dla dzidziusia. Bo potem kupić od razu jest ciężej. Więc dbaj o siebie i ciesz się tym skarbkiem który w tobie rośnie i sie rozwija. Zycze ci zdrowia i tego aby maluszeg był równiez drowy.

Gość MOni#kA
Tak bedziemy..Jezeli jego rodzice sie zgodza to zamierzam sie do nich przeprowadzic zeby nasze dziecko mialo normalna rodzine.

Ale o jakie rady.... co ci mamy poradzic??? masz 18 lat, sypiasz zfacetem to chyba jestes na tyle dosrosla, ze rad nie potrzebujesz?

Gość MOni#kA
Boje sie powiedziec rodzicom..bo nie wiem jak zareaguja...:(

Gość MOni#kA

Gość MOni#kA

Gość MOni#kA

Gość wyslij mamie sms

Gość buhahahahaahhaahah
12:38 [zgłoś do usunięcia] Belnea Jeśli masz dobre wejście u ginekologa załatw sobie tabletkę wczesnoporonna kosztuje chyba ok 800 zł te ! belnea a skat ty takie madrosci bierzesz ????

Gość El Hombre
na pooczatku dla nic bedzie szok ale lepiej teraz porozmawiac spokojnie i rzeczowo niz pózniej lub mieli by sie od kogos dowiedziec lub domyslic sie ze jestes w ciazy napewni cie zrozumia jak ciebie kochaja powodzenia

Gość kuki123
jak mi córka powiedziała że jest w ciąży to się popłakałam z radości a dziś skarbek śmieje się słodko do babci i to jest piękne

Gość MOni#kA
ehh..sama nie wiem..w dodatku nie moge sie dogadac poki co z clopakiemm..

Gość kobiecakobietkano1
Mogło być później.. no cóż, jak się idzie z kimś do lóżka zawsze należy się liczyć z tym, że mogą być z tego dzieci. Nie ma co panikować. Rodzice pewnie szczęśliwi nie będą, ale ta ciąża i dziecko nie przekreśla Ci szans na szczęśliwe życie. Postaraj się być dobrą matką... czyli taką, która stawia szczęście swojego dziecka na równi ze swoim. Będzie dobrze, na początku pewnie ciężko, ale dobrze. Oby rosło zdorwo i się dobrze poźniej chowało.

Gość MOni#kA
ja o tym wiem..chce byc dobra matka..ale najgorsze jest to ze mojemu chlopakowi totalnie odbija od paru dni..ma pretensje o wszystko..a pozniej uwaza ze to ja wymyslam..wiem ze to dla niego tez jest szok..ale jezeli oboje bedziemy mielu hustawki emocjonalne to nie wiem co bedzie dalej..

Gość MOni#kA
chce byc dobra mam dla tego malenstwa..ale ciagle wydaje mi sie ze nie ma zadnej ciazy..:(

Gość mloda9mama
szczerze ci wspolczuje rozmowy z rodzicami, moze byc ciezko na poczatku. Ale gwarantuje ci ze jak malenstwo przyjdzie na swiat wszystkie klotnie i zale pojda w niepamiec bo kazdy od razu sie zakocha w malenstwie. Moja kolezanka zaszla w ciaze w wieku 17 lat, rodzice krzyczeli wyzywali a ona przychodzila do mnie i plakala, jak sie urodzil synus to oszaleli i rozpieszczali go jak mogli. Jezeli moge ci cos doradzic, to nie wybieraj od razu bialej sukienki, bo takie mlode malzenstwa zwykle koncza sie rozwodem. Ja bym poczekala pare lat, nie wiem ile ma twoj chlopak. Uwierz mi najlepiej sie upewnic. Pisze to dlatego, ze zadne ze znanych mi malzenstw zawartych w mlodym wieku nie przetrwaly. Ale to oczywiscie wasza sprawa. Zycze zdrowia

Gość MOni#kA
chlopak jest w moim wieku..nie planujemy koscielnego slubu poki co..ewentualnie cywilny zeby to mialo rece i nogi jakos...

Gość mloda9mama
i bardzo dobrze, cywilny wystarczy. Wesele to duzy koszt a teraz pieniadze sie wam przydadza na pewno. Radze nie zwlekac z rozmowa, wes sie w garsc, bedzie dobrze. Napisz jak poszlo.

Gość mloda9mama
a wypowiedzi o tabletce wczesnoporonnej nawet nie skomentuje.