Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robertosssss

Szok co wczoraj widzialem!! Nie uwierzycie

Polecane posty

Gość robertosssss

Wieczorem zaczal bardzo bolec mnie brzuch, mialem ostry napad kamicy nerkowej! pojechalem na pogotowie, babka w rejestracji podala mi numer gabinetu pod ktory mam sie udac. Wszedlem tam, a tu lekarz posuwa jakas pigule albo lekarke na kozetce! Nawet sie kurwa nie zamkneli na klucz! Oczywiscie wyszedlem stamtad i pojechalem do drugiego szpitala , gdzie mnie nalezycie przyjęto. Niezla mamy sluzbe zdrowia, nie powiem. I weź tu zaufaj takim lekarzom!

Gość robertosssss
boli i to bardzo boli. Widac nigdy nie miales takiego ataku to nie wiesz. Boli tak jak na wyrostek

widzisz i po co jechałeś jak wystarczyło na forum zapytać i zaraz byś miał diagnozę :P

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Boli jak wyrostek ??????????????:) To ty nie wiesz jak boli kamica nerkowa a konkretnie atak kamicy,a co ci w szpitalu na to dali??????????????

Gość fffoka
Też uważam, ze nie świadczy to o nim jako o fachowcu, no moze jedynie w kwestii szacunku do pacjenta ;) Ja bym sobie tej przyjemnosci nie darowała , weszłabym z przytupem i wykrzyknęła "dzień dobry panie doktorze, to ja juz sobie usiade i poczekam"

podobno rzeczywiście moze boleć brzuch od kamicy, wiem, bo znajoma lekarka sie na ten temat niedawno wypowoadala

Gość robertosssss
Jakies rozkurczowe tabletki w tym no-spe i kazali lykac zurawit. Zalecil tez przykladac cieple(prawie gorące oklady) na brzuch. Duzo pic. Ot wszystko

Gość fffoka
Też uważam, ze nie świadczy to o nim jako o fachowcu, no moze jedynie w kwestii szacunku do pacjenta ;) Ja bym sobie tej przyjemnosci nie darowała , weszłabym z przytupem i wykrzyknęła "dzień dobry panie doktorze, to ja juz sobie usiade i poczekam"

Gość robertosssss
Ja sie zmieszalem i szybko zamknalem drzwi. Z tego wszystkiego jeszcze bardziej mnie rozbolal brzuch. W drugim szpitalu mialem badanie moczu i okazlo sie ze to kamica nerkowa z piaskiem . wg lekarza to niby postac lagodna a ja sie zwijalem z bolu

Gość robertosssss
W drugim szpitalu tez jest wesolo, bo od tego lekarza co mnie dignozowal wyczulem alkohol. Albo ja mam pecha albo cos jest nie tak z nasza sluzba zdrowia. I oni domagaja sie podwyzek?

Gość podaj adres może uświadomimy
żonkę z jakim ruchaczem żyje :D

Gość sawex
Ciekawa ta Twoja opowieść typu "moje marzenie erotyczne", zapomniałeś kolego dodać jeszcze że się przyłączyłeś do lekarza i aplikowaliście pigule dwa zastrzyki, a na koniec napiliście się spirytu salicylowego i stąd ten odur alkoholu u lekarza