Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła jak cholera

Też byście się wkurzyły?????

Polecane posty

Gość zła jak cholera

Moja koleżanka kupiła nam dwa kebaby na wynos. Od razu powiedziała, żeby nie dodawano cebuli. Kiedy przyjechała już do mnie i zaczęłyśmy jeść, to zobaczyłyśmy tam mnóstwo! Cebuli, wszystko przesiąkło tym smrodem :O Jestem zła jak cholera :O

Gość zła jak cholera
Tak jest to problem, i to nawet dużej wagi. Mam uczulenie na cebulę poza tym, moja koleżanka nienawidzi cebuli. Jadłybyście coś czego nienawidzicie? :O

a ktos ci to jesc kazał?jak masz uczulenie trzeba było oddac i prosic o innego albo zwrot pieniedzy...masz uczulenie a i tak go wpieprzyłas?i teraz na forum sie skarzysz:o

Gość zła jak cholera
fioletowy motyl, widzę, że chyba tępa jesteś? czy ja gdzies napisałam, że go zżarłam? Oczywiście, że nie skoro mam uczulenie :o Poza tym napisałam wyraźnie!!!!! Cebule zobaczyłyśmy dopiero jak byłyśmy w domu. Miałam jechać z powrotem kilka kilometrów, żeby zwrócić kebaba? Nie bądź śmieszna :O Rozumiem, że niektórzy żrą jak świnie i im nie zależy na to co ma jaką zawrtość i zjedzą wszystko, ale są jeszcze osoby, które czegoś nie tolerują :O

Gość kompletne bezbiuuscie
'fioletowy motyl' można wiedzieć skąd pochodzi twój cytat w stopce? bo niestety smutne to, ale jakże prawdziwe, każdy pragnie czegoś czego tak naprawdę nie ma :( :O

Gość zła jak cholera
A to na jakiej podstawie? :D Że ktoś (zapewne ponownie) odkrył twój debilizm? Nie podoba ci się temat i jest debilny? W takim razie wypierdalay z topiku :O

Gość kompletne bezbiuuscie
ah już wiem skąd :P

Gość zła jak cholera
A to na jakiej podstawie? :D Że ktos zapewne ponownie odkrył twój debilizm? Temat jest debilny? Więc się nie dziwię, że tu wlazłaś :o Ciekawi mnie jakie ty zakładasz :D Poza tym twoja głupota nie wynika jedynie z tego, że się nie wczytałaś w temat, ale po jaką cholerę skoro nie wiesz o czym mowa się wypowiadasz? I kto by żarł coś na co jest uczulony? :O

szukałam cytatu który odpowiadałby temu co czuje i znalazłam ten,tez mysle ze jest niestety do bólu prawdziwy:o to cytat Anny Kamienskiej

Gość kły
do autorki--ja proponuje jeszcze fote zrobic i na NK z odpowiednim komentem wkleic....jaka jestes pokrzywdzona.:)

Gość zła jak cholera
kły, własnych upodobań nie powinno się narzucać innym :O

Gość Creative007
Nie denerwuj sie na nia ja zamawialam zarcie w efezie w lesznie i mowilam ze nie chce cebuli bo tam jest obrzydliwa i po prostu niechce! a dostalam normalna porcje z celula ktora wyciaglelam na talerz i zostawilam!

Gość tak sie zastanawiam..........
"rozumiem, ze niektorzy żra jak swinie"...hahahah a ty koorvo to niby co?? dopiero trzeba byc jebana maciora zeby kebaby wpierdalac....buahahahahah:D:D:D

Gość zła jak cholera
Co za durnie :o Czy wy w ogóle wiecie, że kontakt osoby z uczulającym go produktem, przy silnej reakcji alergicznej może się nawet skończyć śmiercią? Ale komu ja to mówię :O

Gość tak sie zastanawiam..........
gimgowno ma wakacje i postanowilo poczuc sie jak we francuskiej restauracji wiec pojechala jedna szmata 50 kilometrow, zamowila kebaby z psiego gowna i teraz lament ze nie dobreee:D:D:D:D

Gość oditpodit
ODCHUDZASZ SIĘ I TO JESZ?