Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkkkkjff

mam seksualną obsesję!!!!

Polecane posty

Gość hkkkkjff

na niczym innym od dłuższego czasu nie mogę się skupić... masturbuję się po 5 razy dziennie, marzę o seksie z mężczyznami mijanymi na ulicy itd. mam wrażenie, że poziom mojego seksualnego pobudzenia nazwyczajniej w świecie utrudnia mi normalne życie. zna to ktoś?

Gość wqret
jak najbardziej tak

niech zgadnę jesteś jeszcze w okresie dorastania lub około 20? jeśłi tak to to normalne ;)

Gość hkkkkjff
ja rozumiem, że to może być dla ci niektórych zabawne, ale dla mnie robi to się prawdziwy problem, tym bardziej, że nie mam obecnie chłopaka... w sobotę odwiedził mnie kolega i tak jak NIGDY nie uprawiam seksu poza związkiem, tak nie dałam rady i to zrobiłam. i najgorsze, że nie mam ŻADNYCH wyrzutów sumienia, za to ogromne problemy z koncentracją w pracy. Jeśli tak to dalej pójdzie, obawiam się, że może to się dla mnie źle skończyć. Myslicie, że powinnam iść do psychologa?

Gość Ale się uśmiałam z was
Oj kochana,jesteś nimfomanką.

Gość Ale się uśmiałam z was
Pewnie a co Ci szkodzi.Piszesz,że nie masz wyrzutów ale skoro tu napisałaś,to widać,że je masz.

Gość hkkkkjff
nie mam, ale widze, jak zaczynaja sie przesuwac moje granice i czuje, ze to nie jest do konca normalne. martwie sie.

ja mam podobnie wykorzystuje każdą wolną chwilę na pieszczoty a nawet wybieram momenty kiedy nikt nie widzi a mam okazje siedziec z kolezanka w pokoju

czasami sie nad tym zastanawiam czy to jest normalne, ale mysle ze to kwestia do przezycia poki nikogo nie krzywdzisz ;)\

Gość wqret
pytanie - czy Ci to przeszkadza w codziennym życiu? czy zaniedbujesz z tego powodu inne zajęcia/osoby?

Gość hkkkkjff
hm, nie, nie zaniedbuje nikogo, jednakze odczuwam non stop seksualne napiecie, co naprawde nie jest przyjemne.

Gość ctrl+shift+del
Co Ci szkodzi pójść do psychologa, może będzie jakiś przystojny ;)

Gość wqret
jeżeli przeszkadza, męczy - to do lekarza jeśli nie...to pozostaje przyjemne rozładowanie

Gość hkkkkjff
ach, i jeszcze cos. namietnie caluje sie z facetami na imprezach - z wszystkimi. zawsze jednakze mialam jakies granice i nie bylo opcji na cos wiecej. ale boje sie, ze jak one puszcza, to na maksa. ratunku!!!

Gość ctrl+shift+del
Mamy Ci koło ratunkowe rzucić?

Bardzo długo to już trwa? Ja na razie bym się nie przejmował, poczekaj trochę, może minie. A w międzyczasie można znajdź sobie faceta, niekoniecznie wymarzonego chłopa z którym chcesz spędzić resztę życia, ale zwykłego kochanka- raz że się 'rozładujesz' nieco, a dwa że nie będziesz miała żadnych wyrzutów sumienia ;)