Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebeccca

4 dni po zerwaniu ma już konto na fotce!

Polecane posty

Gość rebeccca
nie zerwałam z nim z czystej premedytacji, ani dlatego ze mi sie znudzil, badz dlatego ze poznalam kogos innego. Zerwalam z nim bo mnie oklamal. Wiec nie dosc ze sie na nim zawiodlam w ten sposob, to w dodatku jeszcze mi pojechal po tym wszystkim i widze ze szybko zaczal szukac wrazen. I tak, jesli to ze mnie to boli, ze ktos kogo pokochalam robi cos takiego jest taaaaakie zalosne to tak, JESTEM ZALOSNA. Mam w dupie czy wedlug Was jestem zalosna. Wedlug Waszych cynicznych postaw kazdy kto ma serce i uczucia jest zalosny... Ja tu kurwa siedze i mysle dzien w dzien, czuje sie jak na pustkowiu. Ale nie zycze mu zle, nigdy nie zyczylam. Nawet bylo mi go szkoda przez pewien czas ze on taki samotny i w ogole. Hahaha naiwna jestem i to mega. On sobie swietnie radzi i o moje samopoczucie nie dba a wrecz mi je pogarsza tym ze mi na koniec musi jeszcze dosrac czyms co chwile.

Gość rebeccca
komiczne to co piszesz jest tragiczne:P

Aneri30 Ze względu na to, że to on podjął decyzję o rozstaniu, zapewne okres refleksji i zadumy po związku rozpoczął jeszcze za trwania relacji, kiedy przygotowywał się do oznajmienia Ci swojej decyzji... Stąd krótki okres :P :D A na poważnie-zajmij się sobą, zajmij myśli. rebeccca "Wedlug Waszych cynicznych postaw kazdy kto ma serce i uczucia jest zalosny..." Że co? :D Po ujściu oburzenia wobec tego, że nie pośpieszono z podtarciem Ci noska dodajesz: "Nawet bylo mi go szkoda przez pewien czas ze on taki samotny i w ogole. On sobie swietnie radzi i o moje samopoczucie nie dba a wrecz mi je pogarsza tym ze mi na koniec musi jeszcze dosrac czyms co chwile." Gubisz się. "I tak, jesli to ze mnie to boli, ze ktos kogo pokochalam robi cos takiego" Ten ból zwie się zazdrością. Będzie jeszcze większy jak pokaże się z nową niunią. Pora na Ciebie-zakładaj szybciutko konto na jakiejś fotce...

Gość rebeccca
w czym się niby gubie?:D skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem to juz Twoj problem:) Sa sprawy ktorych tutaj nie bede wywlekac i w zwiazku z ktorymi mialam prawo myslec ze on teraz bedzie bardzo samotny itp. i martwilam sie o to ze znowu zostanie sam. Ale pozniej z czasem jak zobaczylam jego opisy, jego nowe konta, na miescie z kims itp. to zrozumialam ze on sobie swietnie radzi a ja jestem naiwna ze martwilam sie o niego. On o mnie sie na pewno nie martwi. Co do podtarcia noska to dobry tekst hehe usmialam sie:D a jesli chodzi o zalozenie sobie konta na fotce to wybacz ale mnie to nie bawi, nie mam parcia na to zeby wystawiac swoj tylek w necie:P

Gość rebeccca
czy uczucie jakiego doznaje po niemilych smsach tez zwie sie zazdroscia?:P napisz cos jeszcze moze sie czegos o sobie dowiem nowego:)

Gość rebeccca
w zasadzie pewnie kazdy z Was ma po trosze racji, a ja zaslepiona jakas zazdroscia i tym uczuciem do niego teraz sie miotam i czepiam wszystkiego. Naprawde wolalabym miec takie olewatorskie podejscie do tego typu zapominam i zyje sie dalej. No ale ze jestem zalosna to chyba jeszcze troche potrwa.:/

"On sobie swietnie radzi i o moje samopoczucie nie dba a wrecz mi je pogarsza" Autorko zakończyłaś związek. Tak? To z jakiego powodu oczekujesz, że on będzie dbać o Twoje samopoczucie? A jeśli je pogarsza to zrób coś dla siebie i przestań się interesować jego sprawami, a zajmij swoimi-i to nie jest 'olewatorskie' podejście, dla mnie to wyraz tego, że mamy szacunek względem swoich uczuć.

"aneri30 Ja uważam podobnie Fotka to portal dla niedojrzałych albo dla jakis kompleksiarzy... " nie jestem ani niedojrzała ani zakompleksiona ,,I,, a uważam że zakładanie profili na portalach społecznościowych jest rzeczą najnormalniejszą w świecie, po to są...

"aneri30 Ja uważam podobnie Fotka to portal dla niedojrzałych albo dla jakis kompleksiarzy... " nie jestem ani niedojrzała ani zakompleksiona ,,I,, a uważam że zakładanie profili na portalach społecznościowych jest rzeczą najnormalniejszą w świecie, po to są...

jak się dowiedziałam ostatnio mój facet założył sobie fotke po to by się dowartościowywać a również po ty by zdobywał więcej punktów. Rozumiecie 23letni mężczyzna jeszcze z niepełnym wyższym, inteligentny jakby się wydawało:) W kłótni o ten portal wyżucił mi że ja również się dowartosciowuję poprzez portal mm gdzie mam własne portfolio modelki. Z którego jedynie otrzymuje wiadomości o sesjach eventach ...śmiech na sali ... fotke mi porównuje do mm. Zrozumiałe jest rownież iż fotka .pl jest odwiecznym miejscem spotkan kurtuazyjnych. Co w takiej sytuacji zrobić ? Zaznaczyć teren czyli być taką samą suką jak i inneżucające się na Twojego mężczyzne pamiętajcie że zawsze wiecie wiecej od nich znacie lepiej swoją połówke warto o nią walczyć i w ten sposób dowartościować mężczyznę. Nie dając mu popalić czy nawet mścić.Chociaż najlepszym wyjsciem zawsze być pół kroku wyżej od swojego wybranka. na początku jak zobaczyłam jego profil to mnie zamurowało te komentarze i same znajome w jego proflu swwetaśne dziewoje które również się dowartościowują . Cały świat kręci się wokół sexu ale wiadomo przedstawiajmy go z szacunkiem do własnej osoby do innych ludzi. przejrzałam wszystkie jego znajome powiem jedno dziewczyny żadna z tych znajomych nie bedzie piekniejsza od Was. Pamiętajcie o tym że jesteście wyjatkowe i nie musicie trzymać faceta na smyczy by go przy sobie zatrzymać. Bo najtrudniej Kochać i dać się kochać. polecam film:chłopak do wynajęcia Zastanówcie się czy tej miłości pragniecie. Bo każda kobieta ma taki związek jakiego pragnie. Nie zapominajcie o sobie o tym czeho Wy same pragniecie. Nie zastanawiajcie się nad tym co będą myśleć inni:) To wasze życie wasze szczescie nie warto robić o jakiś tam portal

rebecco, nie przejmuj się tym, aż tak bardzo!!:) Moja była miłość, założyła sobie konto na fotce na pół roku przed naszym rozstaniem i... pół roku później już nie byliśmy razem:D:D:D:D Ale teraz się z tego cieszę, naprawdę!!:D:D:D:D Niech doi kogoś innego...:D:D:D:D:D:D:D

Gość to rzeczywiście straszne
zerwałaś, on jest sam i może robić co mu się tylko podoba, a Tobie nic do tego... a problem niechcianych smsów można rozwiązać blokując jego numer i po krzyku proste co nie? tylko trzeba chcieć się odciąć i powiedzieć Beee jak się powiedziało Aaaaa

Gość przeżywan to samooo
hej ja mam dokladnie ten sam problem u mnie tez mija ponad miesiac od rozstania tez zalozyl sobie konto na portalu wiem Kochana co czujesz ja sie pare dni temu dowiedzialam ze on ma tam konto i zabolało mnie to bardzo - nie potrafie tego zrozumiec staram sobie jakos radzic ale ciezko mi to wychodzi ale glowka do góry damy rade