Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt mnie nie chce :(

nikt mnie nie chce :(

Polecane posty

Gość nikt mnie nie chce :(

nikt mnie nei chce, jestem brzydka gruba nie atrakcyjna i nudna. faceci odemnie uciekaja....... BUUUUUUUUUUUUUUU

Gość dramat i poruta
mnie też nikt nie chce, luzik :P

Aniu - ja jakoś nie uciekam od ciebie :D Autorko - jeśli będziesz się przejmować swoimi niedoskonałościami to nigdy nikogo nie znajdziesz. więcej wiary w siebie i pamiętaj że nikt nie jest idealny.

Gość Wymiotnik kafeteryjny
rzygam gdy ktoś kogoś nie chce

Aniu -> jeszcze jesteś młoda i masz czas, nie od razu się trafi na tego odpowiedniego a poza tym ciesz się że chociaż ja jeden nie ;p (no dobra to był trochę chamski żart, przepraszam jeśli uraziłem )

Naczelny-Cham-Kafe Żadnego :O Chociaż było kilka razy, że dziewczyny się do mnie dostawiały na moto. A jak ściągłam kask i zobaczyły że nie jestem facetem to uciekły :D

levvi już pracujesz? WOW!!! No to strach sie bąć jak z tym łobuziakiem sie pojawisz u Ani:P:D

cześć prawoskrzydłowa ;) :D już widzę w jakich tematach można Cię spotkać. czemu nie założysz swojego? piłkarka, kibicka, do szaleństwa zakochana w ścigaczach - pozna faceta o podobnych zainteresowaniach. not for cracovia fans. ;)

FATALISTA -> prawdopodobnie przed zakończeniem wakacji będę miał robotę ;)

Gość Buhaha o lol teraz
Sliczne kafeterianki wypowiadaja sie w temacie,zeby kazdy facet sie dziwil i skladal propozycje:O bezmózgi

Levi teraz zmoczyłes dupsko,już pucowała ścigacza panna Ania a ty taki afront tu dajesz:O:(

Nie, po prostu mówię jak jest. Nigdy nie miałam faceta na poważnie, bo jestem jakaś pechowa, każdy ucieka i ma mnie później w doopie :P To zaszyję się chyba tutaj na forum i tyle :D

bo się popłaczę levvi.😭😭😭😭😭😭😭 zanim ty sie levi znajdziesz u Panny Ani ,będzie na..............ślubnym kobiercu ale szkoda ,ze nie ztobą:O:(

FATALISTA A Ty nie miałeś przypadkiem czasem odejść? :D agent_provocateur Witam ;) Nie, nie chce się narażać tutaj :P

Gość Fafnoście
anna jest zdesperowana i szuka komplementow wsrod kafeteriuszy...zalosna jest ta dziolcha

hahaha dlaczego? już się naraziłaś. wiedzą jak wyglądasz. myślę, że niedługo będziesz miała temat poświęcony swojej osobie: Panna Anna. co o niej sądzicie? ładna czy nieładna? ;) tak działa kafeteria.

Fafnoście Nie ma to jak szukać komplementów w necie:O Z pewnością. :D Tu to ja mogę być nawet Jessicą Albą :) agent_provocateur to i stąd znike :D i będzie po problemie :P