Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sparkling girl

Dla...Jedynego..ktorego tu poznam

Polecane posty

haha bo kopać to trzeba umieć. ;) mi się nie zdarzyło nic poważniejszego na treningach. ale cóż... starsze kości sa bardziej łamliwe. ;) :D

Ale smiechy tutaj są gosciowa sama sobie i wam chlopaki cisnie z anonimowych kont a wy lykacie ten farmazon hahaXD w tej samej mimucie pocisk i roposta to jest akcja ale swoja droga na patencie otworzyla was przed soba. pozdro

Ale smiechy tutaj są gosciowa sama sobie i wam chlopaki cisnie z anonimowych kont a wy lykacie ten farmazon hahaXD w tej samej mimucie pocisk i roposta to jest akcja ale swoja droga na patencie otworzyla was przed soba. pozdro

Ja wreszcie wyrwałem się z pracy :D Koszmar co się teraz dzieje, już nawet o wolnej sobocie zapomniałem... To nie pooglądałeś tegorocznego pokazu mody strojów bikini?? :D Eeh wybacz kochana, że nie było mnie przy Tobie, kiedy chciałaś wstać :(

Hej Adasiu... 🖐️ Kurcze, nie wiem gdzie odlozylam proteze, ach ta pamiec, masz racje, szwankuje. jakas pomarancza sie zaczernila, by mnie oczernic :-P Nie uda Ci sie, rownie dobrze ja moge byc teraz i Toba i tez podstawic sie jako, ze ty to ja a ja, ze ty :-) daj sobie spokoj z takimi wymyslami i jak masz ochote to sie przylacz do grona starcow :-) Lepiej zartowac niz chorowac! Co w moim wieku i takze w wieku Adasia, jest potrzebne :-P

Ojj racja, starość nie radość, niestety, ale jakoś sobie czas trzeba umilać, no nie? W końcu do seksu to już się nie nadajemy, na spacery nie wychodzimy, bo zanim wyjdziemy to trzeba już wracać... Żadnych spotkań ze znajomymi, bo kości bolą i rozmawiać nie ma jak przez ten ból... To siedzimy w domu, przy TV albo PC i np na forum udajemy pięknych i młodych :) Tak strasznie jest być starym... :(

No podaję Ci, co nie widzisz? Gdzie znowu podziałaś swoje okulary!

Eeej wkurzyłem się:( Może ja wyłączę telefon jak tylko wyjdę z pracy, bo tak to mnie szef "zajeździ" tą pracą :( No, widzisz już laskę? Okulary na nosie? Tabletki wzięłaś?

Ojj co Ty byś bez nas dwóch zrobiła no...

uwazam wanne na rowni z prysznicem, jesli chodzi o to. zaraz znikam, bo rehabilitacje mam :-) bede poznym wieczorkiem buziaki🖐️

kochani, cos ta strona sie sponiewierala lekko :-( i pokazuja sie bledy, pozniej wszystko znika, niewazne. uciekam na rehabilitacje :-) i bede poznym wieczorkiem buziaki dla Adasia I Agenta :-P moich slodkich staruszkow .

widze, ze bywales tu i tam :-) usmialam sie , czekaj..ktory topik to byl ? Acha..JAK MI SIE CHCE SEKSU hahaha, twoja wypowiedz.. :-) :-) okolice stawu skokowo-goleniowego