Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sparkling girl

Dla...Jedynego..ktorego tu poznam

Polecane posty

I coz ... widze ,ze szperales tu i tam, coz to za dziwna nazwe sportu ci podalam :-P tlumaczac nie wprawionym spolszczona nazwe " boks Tajski "

Acha 🖐️ Adasiu, ustawilam budzik na 7 ma, bo Ty zasnales przy Tv jak zwykle, wiec dobrze, ze nie zdazyles wyjac aparatu z ucha, to mnie zbudzisz, bo ja dzis swoj sciagam, moja kolej :-) Dobra..teraz serio znikam, rano pobudka :-(

nie musiałem szperać. boks tajski, thai boxing, muay thai trenowałem. w Polsce oraz w Anglii. tak jak i boks. chciałbym kontynuować treningi ale... praca, obowiązki, oraz ceny trreningów są dla mnie na razie nie do zaakceptowania.

Gość como tu guieras
ktoś tu promuje sklepy z nietypową bielizną

może na północ od Londynu, jest at 4 o'clock. na południe jest 5 o'clock tea time. ;) nie. a dziś podobno najgorętszy dzień w roku. a ja sprzątam. inspekcja dziś ma być. ;) :D

In England traditional time for tea is between 3 pm to 5 pm, wiec sie nie spierajmy :-P ale goraco...nie da sie wytrzymac :-(

swoja droga, szkoda, ze tu nikt poza Toba i mna nie zaglada :-( choc nam to wystarczy :-) Ciekawe jak tam Adas, martwie sie o niego, wyjazdy i to w tym wieku..:-( Mam nadzieje, ze pamiec mu nie wysiadzie calkowicie i pojawi sie znowu :-)

na imprezę z noga w gipsie? nie wróć tylko z drugą nogą w gipsie. :D to chyba mój ostatni post na kafe dziś. ;) :D baw sie dobrze na imprezie. do przeczytania.

O ludzie, gorąco jak w piekle, a mi klima wysiadła w aucie :( Matko, co za niefart. Co tam dzisiaj robiliście ciekawego? Ja wreszcie znalazłem 5 minut, żeby usiąść przy laptopie, za pół godziny idę popływać w jeziorku :D

Czolem Adasiu 🖐️ U mnie 34 st. :-( juz nie wytrzymuje..zaraz przenosze sie do ogrodu.. W jeziorze? Mieszkasz niedaleko jeziora?

Ze stycznia? Nie, marzec ;) U mnie nie wiem ile stopni, nie widzę tu nigdzie termometra. Ale się wkurzyłem. Wsiadam do auta, nagrzane już było jak cholera, mówię sobie to nic, w końcu mam klimę ;) Włączam a tu nic... Zepsuła się :(

Nie mieszkam niedaleko jeziora, ale musiałem tu dziś przyjechać, ahhh nawet nie spodziewałem się, że tak będę się dobrze czuł na wyjeździe :D

Ajjj tam, odwiozłem do warsztatu w tym mieście i na jutro będzie gotowy, w sam raz na wyjazd. Idę za chwilkę, już mnie tu z pokoju obok namawiają na piwo, więc nieprędko wrócę :D Hehehe szybko zawarłem z nimi znajomość :D A Ty zmykaj do tego ogrodu, gorąco jest to znajdź jakiś cień i wypoczywaj :)

Kawaler :D Zupełnie niespodziewanie nim pozostałem, w sierpniu miałem już nim nie być, ale jednak, chyba zostanę już na zawsze samotnikiem.