Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sparkling girl

Dla...Jedynego..ktorego tu poznam

Polecane posty

Gość facecik___:)
hej autorko, jak chcesz milutko poklikac to napisz maila :) mam 28 lat jesli ci to nie przeszkadza to --> facecik27@poczta.fm

Gość KCN
Mam dzis gosci...i biegam troche...wiec nie zawsze moge Ci dopingowac.....mysle ze spelniam Twoje wymagania co do wieku (z reszta tez raczej u mnie w normie), ale potworny ze mnie typ, wiec nie smiem sie wpisywac na Twoja oficjalna liste .... ...podoba mi sie Twoj luz (gdzies inny watek Twoj widzialem).... jesli cos wiecej o tej nagrodzie popiszesz to zrobisz tu wiekszy ruch - zapewniam..... oczywistym jest ze az mnie skreca z ciekawosci jak ta nagroda wyglada, jak mila jest w dotyku i jak umie reagowac na niego....czy mozna jej posmakowac i poczuc jej zapach.... ...ten "Jedyny"....dolujaco brzmi, jeden na milion...ehhh

KCN r u a women ? :-P 🖐️ Agent!! Jak tam weekend? Goraco jak diabli mielismy. No..watek nudnawy :-( Nic sie nie dziej, ciekawe dlaczego? :-P

Agent, sugerujesz, ze jestem nudna ? No, niech Cie diabli. Pojawiasz sie i znikasz, pijesz w pracy :-P i jestes niegrzeczny na forach :-) No tak, przy Tobie i Twoim experiance wysiadam, fakt :-P KCN Potworny typ? Brzmi kuszaco jak dla mnie ;-) Co do nagrody, to nie bylo mowy o nagrodzie :-) To ja prowadze loterie i to ja czekam na nagrode glowna..

Schowany 🖐️ do jutra zatem :-) moze w koncu sie troche rozpiszesz :-P Ja jeszcze sobie troszke tu posiedze, tak czy owak mam troche do zrobienia na kompie, wiec co mi tam..Moze cos sie ruszy :-P Haha, bez watpienia, chyba moje palce w gipsie predzej niz ten temat. Ach, moze zaraz zrobie sobie herbatke :-) Komus tez zrobic? Herbatke oczywiscie, bez podtekstow i skojarzen zboki kafeteryjne :-P

Gość KCN
...wiec co jest w domysle tematu tego watku?......chyba juz jednak nie spelnie wszystkich Twoich warunkow (w domysle :) -->inteligencja)....cos mi mowilo ze bedzie jakas nagroda ;) ...w sumie to bardzo zaluje, ze nie trafilem....bo jak mawial wielki wieszcz "Strach jest wielki pan i glod tez wladca jest pierwszorzednym, ale erotyzm jest tez potega dosc wsciekla".....liczylem ze wladasz wlasnie tym orezem... r u a women...i znowu prosze o pomoc.....??? ...i dlaczego bez skojarzen, dlaczego sie pytam ...nie no to chyba ta temperatura....:)

Ach, Och! O Dzizes :-) Rzeczywiscie mogles tak to odebrac haha. Tytul ma sie do mojego topiku, czyli topik Dla Jedynego..ktorego tu poznam :-) chcialbys poswintuszyc rozumiem?

nie ma w sumie sprawy, mozemy przyciemnic swiatlo, zapalic swieczki, pic czerwone wino i klikac o tym, jak podchodzisz do mnie od tylu, Twoja ramiona oplataja ma talie, biodra, czuje Twoj oddech przy mojej szyi, goracy, szybki..Jedna dlon zaczyna wedrowac w dol.. Moj drogi KCN, erotoman gawedziasz z Ciebie :-P

Gość Zuzia2010
smerfetka a gdzie ada$-a zdradziłąś. Chciałaś po romansować a tu widzę kolejka się do ciebie ustawia. Mój Misio jedzie na wyspę to może ci go podrzucić. On lubi od czasu do czasu świeże mięsko w gipsie.

smerfetka a gdzie ada$-a zdradziłąś :-) Chciałaś po romansować a tu widzę kolejka się do ciebie ustawia 1. poromansowac nie po romansowac 2. sens i szyk zdania no comments Mój Misio jedzie na wyspę to może ci go podrzucić no to sie zdecyduj, bo albo jedzie albo go podrzucasz. On lubi od czasu do czasu świeże mięsko w gipsie pracuje na ortopedii dzieciecej w Kielcach?

Gość KCN
...poswintuszyc....czy ja wiem??...ziantrygowala mnie raczej chec poswintuszenia z Twjej strony...ale definitywnie zaprzeczam ze wykluczam wsciekle potegi ;)... ....znowu pytanie wiec.....jak ten topik bedzie dla tego jedynego?....zrobisz dla niego szyfrowany kanal, zeby inne osoby sie nie wpisywaly swoich postow, tylko mogly czytac...a Ty z tym "jedynym" bedziesz rozmawiac do wiadomosci wszystkich...ale tylko z nim ;)? P.S. Wybacz styl, pisze z tel. czekajac na posilek w bardzo nudnym towarzystwie...jutro moze bede mial wiecej wolnego czasu na koncentracje i obiecuje ze z uwaga przeczytam Twoje wywody...obiecuje poprawe lub prosze jeszcze dzis o pomoc w odczytaniu Twych intencji :)

Gość KCN
...czy uwazasz ze jesli facet pisze wiecej niz rownowaznik zdania...to juz erotoman gawedziasz......? Skoro "jedyny" to on....wiec otwierasz topik dla meskiej strony forum tylko dlatego ze faceci maja wiekszy talent do naprawiania samochodow....proponuje forum autogaleria ;) co do pozycji od tylu i swiec...:), wole pozycje kolankowe ;)

KCN ....znowu pytanie wiec.....jak ten topik bedzie dla tego jedynego?....zrobisz dla niego szyfrowany kanal, zeby inne osoby sie nie wpisywaly swoich postow, tylko mogly czytac...a Ty z tym "jedynym" bedziesz rozmawiac do wiadomosci wszystkich...ale tylko z nim ? Inne osoby beda tylko podgrzewac watek.. Wybacz styl, pisze z tel. czekajac na posilek w bardzo nudnym towarzystwie...jutro moze bede mial wiecej wolnego czasu na koncentracje i obiecuje ze z uwaga przeczytam Twoje wywody...obiecuje poprawe lub prosze jeszcze dzis o pomoc w odczytaniu Twych intencji ja w zadnym towarzystwie nie bawie sie telefonem :-P

Skoro "jedyny" to on....wiec otwierasz topik dla meskiej strony forum tylko dlatego ze faceci maja wiekszy talent do naprawiania samochodow....proponuje forum autogaleria On czyli Adas? co do pozycji od tylu i swiec... , wole pozycje kolankowe Pozycja kolankowa polecana jest zwłaszcza kobietom z problemem tyłozgięcia macicy oraz mężczyznom ze słabym nasieniem. Pozycja nie ma wielkich walorów erotycznych dla kobiety, ponieważ uniemożliwia jej jakąkolwiek aktywność, ale uznana jest za jedną z bardziej skutecznych dla par pragnących potomstwa. Nasienie zbierając się w opadającej ku dołowi pochwie w okolicach szyjki, ułatwia zajście w ciążę.

Gość KCN
w tym towarzystwie jest to dozwolone, a wrecz mile widzane ;) ...ciezko mi sie podniesc po tym policzku z Twojej strony, moze dlatego popelniam juz teraz permamentne faux pas i siedze w toalecie od 10 min ;)

Gość KCN
nie myslalem o nasieniu w Tobie...raczej o swiecach ;)....

...ciezko mi sie podniesc po tym policzku z Twojej strony, moze dlatego popelniam juz teraz permamentne faux pas i siedze w toalecie od 10 min i nie myslalem o nasieniu w Tobie...raczej o swiecach nie zapomnij umyc rk juz po wszystkim.

sparkling girl Agent, sugerujesz, ze jestem nudna ? No, niech Cie diabli. Pojawiasz sie i znikasz, pijesz w pracy i jestes niegrzeczny na forach No tak, przy Tobie i Twoim experiance wysiadam, fakt. ===== czego to człowiek nie dowie się o sobie samym z tego forum. ;) ja np: dowiedziałem się, że jestem blondynem. :D :D :D piję, nie tylko w pracy. niegrzeczny jestem, nie tylko na forach. mój experience? rozjaśnij mi to jak włosy blondynce. sugeruje Ci... że najlepszą "czytalność" mają tematy z fotkami. ;)