Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sparkling girl

Dla...Jedynego..ktorego tu poznam

Polecane posty

Widze, ze sie spoznilam, nie wstalam dzis skoro swit :-( Schowany, jak zwykle malomowny, z Adasiem nie moge sie tu " spiknac " heh. Wypilam kawe i biore sie za ogarniecie swojego domostwa jak cos, to zawolajcie :-)

Good Morning Vietnam!!! a sorry to nie ta bajka. Nie wiem gdzie Ty mieszkasz nad tym Londynem, ale pachnie mi to Szkocją, skoro u Ciebie pada. :D Gdybym miał dostęp do ogrodu, to właśnie tam bym teraz siedział pijąc małą czarną i czytając newsy. U mnie słońce świeci i gdzieś ok 23 stopni. Jeszcze gdyby tylko śniadanie się samo zrobiło, a w domu samo posprzątało, to posiedziałbym z Wami dłużej, ale niestety... mój cudowny stoliczek który sam się nakrywał, został zhandlowany pod moją nieobecność.

porcja humoru na śniadanie: Przychodzi Jezus na ostatnią wieczerzę, patrzy, a tu impreza na całego: wino się leje strumieniami, jedzenia pełno, wszyscy balują. Jezus oszołomiony pyta Piotra: -Co się tu dzieje? Miało byś skromnie! Skąd wzięliście pieniądze na to wszystko? -Ja tam nieeee wiem, ale podobno Judasz coś sprzedał... :D

Gość czegoś nie rozumiem
Adas- przecież na forum ciazowym pisaleś że masz narzeczoną duzo mlodszą i dziecko 4 miesięczne...a tu niby samotny kawaler i laske wyrywasz???? masz rozdwojenie jaźni czy co???? niezly falsz! mogłbyś przynajmniej zmienić nika :(

Gość czegoś nie rozumiem
jak tylko znajdę jakiś topik w którym się wypowiada adaś to wkleje żeby wam udowodnic jak ściemnia!

coś kojarzę... coś było że zdradził, ale ona mu wybaczyła itd.. ale jak widać mamy kolejną samotnie wychowującą dziecko matkę.. mi nic nie musisz udowadniać. :)

och tam.. zaraz dlaczego.. nie zajmuje sie plotkami :-P Adas sie juz tu wypowiedzial w tym temacie, reszta mnie nie interesuje :-) knuj swe intrygi gdzie indziej pomaranczo, my sie tu dobrze bawimy i w sumie nie obchodzi nikogo, kto z kim jest, ile ma dzieci itp. Chcesz, to wklejaj, nie chcesz to nie. Nie szkoda ci czasu na poszukiwania watkow z wypowiedziami Adasia? Mi byloby..ale jak uwazasz. Who care for god's sake.

Gość czegoś nie rozumiem
tak zdradzil dawno temu, ale teraz ma male dziecko i zalozył temat na ciążowym że chce kolejne i czy to nie za wczesnie dla narzeczonej...ech tu nie chodzi, tu nie chodzi o żadne plotki, jestem tu z przypadku..od 4 lat jestem na kafe i znam tu dużo osób..po prostu wkurzaja mnie takie osoby, ktore piszą na jednym forum jedno na drugim drugie i myslą że to się nie wyda??

Gość czegoś nie rozumiem
ale jak widać mamy kolejną samotnie wychowującą dziecko matkę.. - a jeżeli ten tekst był do mnie to wybacz, ale co ty o mnie możesz wiedzieć???

czegos nie rozumiem trafilas z nickiem :-) jesli jestes tak ciemna lub ciemny, to ci wyjasnie, ze Agent pisal o kobiecie Adasia.

wiec uciekaj na ciazowy spowrotem, na marginesie, to zaimponowalas mi, 4 lata na kafe :-) wow, gratuluje! i to pod anonimowym nickiem :-) Co do drugiego dziecka Adasia, to bedzie mial, ale juz ze mna :-P

Gość czegoś nie rozumiem
sparkling girl- ty za to jestes strasznie naiwna jak na 30-stkę :O

Gość czegoś nie rozumiem
masz tego adasia...haha ale ty chyba lubisz takich kłamliwych samców :)