Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklepikara123

paka ciuszków roz.36

Polecane posty

Gość sklepikara123
up

Gość gabuncia
paka ciuchow za 2 a przesyłka 35 zł nie rozumiem

Gość no na pewno
tak beznadziejnie powstawiałaś te foty że nawet nie chce mi się oglądać :o następnym razem zrób to z głową

Gość sklepikara123
gabuncia tyle kosztuje wysyłka 30rzeczy które się znajdują w paczce no na pewno - nie zmuszam

Gość no na pewno
nie zmuszasz ale chyba chcesz sprzedać ciuchy a ja chcę kupić!! nie mogłaś wstawić na voila.pl albo imageshacke.us ?

Gość sklepikara123
dziękuje za rade, następnym razem...

Gość dwudziestojednowiecznakrolowa
do autorki? a po co nam zdjecie Twoich paluchow u stóp?

Gość gość
Taniej wyjdzie jak się pójdzie do lumpeksu :P

Gość kalina zła dziewczyna
po to samo co twoje głupie pytania!!! Co za idioci na tym forum " Bosze"!!!

Gość sklepikara123
LatteMacchiato tyle rzeczy za takie pieniądze i w tym samym rozmiarku będzie chyba trochę trudno kupić w lumpeksie :) zresztą niektóre ciuszki są nówki sztuki np. sukienka H&M która sama kosztowała 149zł. nie mowiąc już o innych

Gość sklepikara123
bez awantur!!!

Gość sklepikara123
up

cytat z twojej aukcji brudasie....ŻENADA MAKSYMALNA!!!!! "Ubrania są używane, noszą normalne ślady użytkowania, mogą zdarzyć się jakieś zmechacenia, drobne przybrudzenia wymagające wyprania. Ja niestety nie mam w tej chwili czasu by wszystko prać, a zakładam że przecież i tak każdy pierze używane ciuchy które kupi" JA PIERDOLE, CHCESZ LUDZIOM WCISNAC BRUDNE ZUZYTE SZMATY?????? NAWET NIE CHCE CI SIE DUPY RUSZYC I JE UPRAC??????? KUUURWA!!!! LITOSCI!!!!!!!!

Gość sklepikara123
Sama jesteś brudasem!!!!! Te Ciuszki poprostu dlugo leżały !!! Zamiast wyzywać wystarczy się spytać!!!!!

Gość sklepikara123
provokejszyn jak nic ejjj ty to chyba brudas jesteś co?!! Każdy normalny i tak by uprał po zakupie!!! A ty odrazu na dupsko byś chciała wciskać....:)

NIKT NORMALNY NIE KUPUJE UZYWANEGO SHITU...JA TEZ NIE MAM TAKIEGO ZWYCZAJU SCIEROOOOO.... A JUZ UZYWANY BRUDNY SYF PRZEKRACZA MOJE WYOBRAZENIA.....RZECZYWISCIE NASTAWIC PRALKE TO JEST TAKA ZAJEBISTA FILOZOFIA ZE HOHO....... CIEKAWE CO ILE MAJTY ZMIENIASZ SYFIARO:O:O

Gość sklepikara123
to po co wchodzisz, patrzysz....przeżywasz.... NIE MIERZ WSZYSTKICH SWOJĄ MIARĄ!!!! że ty gacie zmieniasz raz na miesiąc to nie znaczy że wszyscy tak robią!!!! żenująca jesteś i naucz się czytać ze zrozumieniem!!! Kazdy normalny człowiek i tak by uprał po zakupie...i jęśli ci to pomoże w zaśnieciu dziś to obiecuje że upiore przed wysłaniem!!! Już, lepiej????!!!! A tak między nami nie wiem jak u ciebie z czystością ale słownictwo ograniczone!!! hahahahhaa

Gość niebieska lala
Każdy normalny i tak by uprał po zakupie!!! A ty odrazu na dupsko byś chciała wciskać.... Może ma taką dupe że nie wejdzie i dlatego taka agresja od razu. Norma że się pierze po zakupie takie ciuszki zanim założy, ale tej pani może jeszcze trzeba wyprasować? To sie nazywa wymagający klient!!!! :p

okropne zdjęcia. ciuchy zaprezentowane brzydko. wyglądają jak za 1 zł z lumpa. nie spodziewaj się sukcesu. opis z praniem ciuchów niepotrzebny :o

Gość niebieska lala
Możecie mi coś wytłumaczyć!!! Po cholere w takich topikach piszecie jak wam to się nie podoba, i jak wam się tamto podoba... Czy w tym topiku ktoś kogoś pyta o radę??? Norma ze jak się nie podoba to wypad!!!! to z nudów czy z czego się bierze?