Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wisnia2010

czy istnija pechowe imiona? albo znaki zodiaku

Polecane posty

czy znacie ludzi o określonym imieniu(zodiaku) którzy sa brzydcy, maja szczególnego pecha w życiu itp?

ale nie dawajcie swoich przykładów bo sa mało obiektywne ja np zauważyłam że wszystkie dziewczyny o imieniu Klaudia sa atrakcyjne, lubiane przez chłopaków przebojowe

zuważyłam tez że ludzie z pod znaku skorpiona i strzelca maja lajtowo w zyciu a raki sa pechowe

znam dwie klaudie które są naprawde bardzo przeciętne... a moja siostra jest rakiem i raczej wszystko jej sie układa.

ja np wpisuej dane imie na nk potem jakies małe miasto(zeby nie trzeba bylo nazwiska) i patrze co wychodzi czy laski czy raczej pasztety.

Gość przeczytalam caly temat i
potwierdzam, ze raki pechowe.

Gość kladus45445223
Sama mam na imię Klaudia i jestem przepiękna

Gość provokejszyn jak nic
jestem skropionem ,no i nie jestem pechowcem

Gość cybersztuka
ja znam Klaudię z zespołem downa, jestem spod Raka i sama sobie zazdroszczę:classic_cool:, a powszechnie wiadomo, że Panna jest znakiem łzawym i nieudacznym, podobnie jak Waga

Gość zolinkaaa
rozne sa przesady zwiazane z imionami i zodikami, takze rozne znaczenia, sama zaobserwoalam ze 100% grzegorzow i romanow to pijacy i nieudacznicy, faceci spod wagi sa strasznie niezaradni, strzelce to ludzie sukcesu, moja babcia mowila ze wszystkie krystyny zza jej mlodosci to puszczalskie byly itd

a urszule wiesz jakie sa? moja siostra tak ma na imie hehe chce zobaczyc czy sie sprawdzi

Gość zolinkaaa
nie znam zadnej urszuli osobiscie wec ciezko powidziec

Gość pan karol
ja jestem strsznie pechowy, i wogole nie lubie tego babskiego imienia

Gość pan karol
mieszkam w anglii i tu jest to babskie imie

chce dodac swoje 3grosze ech nieznam pechowych imion tylko to alina rak,na wlasnym przykladzie podam pare pechowych peszkow,raz jechalam z mezem pizdzikiem maz pierwszy gdy nagle silny bol w stope oczywiscie osa mnie dziabla choc mogla meza,byl przedemna,idac ulica w nowiutkich slicznych klapeczkach dopiero ze sklepu no oczywiscie mi musial pasek sie urwac,i wiele by gadac o moim pechu,to tak na serio zartobliwie.natomiast co do klaudyn to znam pare i powiem ze te ktore ja poznalam to maja pecha jak i sercowego tak i z drobiazgami dnia codziennego