Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wisnia2010

czy istnija pechowe imiona? albo znaki zodiaku

Polecane posty

Gość gość13234
Moim zdaniem - Karolina. Znam kilka osób o takim imieniu. Są albo głupie zupełnie, albo przemądrzałe. Większość jest brzydka i chyba każda ma pecha, zwłaszcza w miłości ;)

Gość gość
agnieszki są brzydkie. nie znam żadnej ładnej. a anki to ****awice :D

Gość gość
Ech ...Klaudie -popytajcie ochroniarzy w klubach co to za imię .

Gość gość
Jestem rakiem i mam w zyciu bardzo dobrze. Studia mimo ze olewalam zdalam na 5, zarowno lic jak i mag. Od razu dostalam dobra prace. Zaszlam w ciaze kiedy chcialam. Przytylam w ciazy 7kg i sladu od razu nie bylo. Urodzilam slicznego zdrowego syna. Z mezem tworzymy od 11 lat swietny zwiazek. Kupilismy ogromne 100m mieszkanie bez kredytu. Wszyscy zdrowi i szczesliwi. Absolutnie raki nie sa pechowe. Moze maja dosc wrazliwa dusze i przez to sa tak odbierne. moje spostrsezenia, skorpiony straszne sk******ysyny, blizniaki falszywce zwlaszcza kobiety, lwy musza byc najlepsze we wszystkim. Panny nie wiem, moj ojciec panna i do roboty lewy za to kuzyn panna niezwykle pracowity i ambitny. Dwie rozn osobowosci. mietki faktycznie zule, znam jednego. Nie lubie jeszcze anek i kasiek

Gość Łucznicka
O imieniu ciężko mi coś powiedzieć, ale Skorpiony są "pechowe" bo zamartwiają się bez przerwy, węszą podstępy, już zaa młodu boją się śmierci Bliżniakom się raczej udaje, są obrotni, mają dużo znajomych

Gość gość
Pechowe imie to Helena. w. Helena odnalazla krzyz chrystusowy.

Gość gość
znak zoadiku najgorszy to baran,ale nie wiem czy pechowy. faceci z pod ryb długo szukają swojej miłości.tez maja pecha.

Gość gość
ewunia. ciąży na niej grzech pierworodny.

Gość gość
Imię Barbara,znak Wodnik .

Gość gość
Znam pechowe Patrycje,dziwne dziewczyny. Ani ładne ani madre.

Gość gość
z barbarą i wodnikem to prawda Barbary złośliwe i mściwe a wodniki do tego porypane na maxa

Gość gość
gość 2014.12.06 agnieszki są brzydkie. nie znam żadnej ładnej. a anki to ****awice smiech.gif X A ja znam :) Wagner, Maciąg, Włodarczyk, Sienkiewicz, Kaczorowska, Ines Sastre.. [Ines- Agnieszka - hiszp.]

Gość gość
Krystyny i Karoliny znam pechowe A znak zodiaku panna dla kobiety (stare panny), skorpion dla faceta (zwykle ojciec pijak)