Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna1990

Prosze pomóżcie podjąć decyzje

Polecane posty

Gość niepewna1990

Zaczne od samego początku, mam zaledwie 20 lat, jestem ze swoim chłopakiem od 4 lat, on jest w moim wieku.Minęły zaledwie 4 lata a ja od dłuższego czasu zastanawiam się czy jest to moja prawdziwa miłość, mielismy zaledwie po 16 lat wiążąc się ze sobą. Teraz juz sama nie wiem co czuje, jestem jeszcze młoda, mam dość siedzenia w domu z chłopakiem albo w pracy, chciałabym troche poszaleć, poznać kogoś nowego, brak mi motylków w brzuchu, brak mi wolności, nie wiem czy go kocham czy to przyzwyczajenie pozostalo, nie wiem nawet jak sie tego dowiedzieć,.On o niczym nie wie, nikt o niczym nie wie, dusze to w sobie i udaje, że wszystko jest ok, moja rodzina jest już jego rodziną. Boje się, że jak zakończe ten związek to jednak zrozumiem jak bardzo go kocham, a ja naprawde nie wiem co czuje, nie mam nawet z kim o tym porozmawiać, bo jeżeli tylko zaczne temat, to wszyscy mi będą wyciskać, że to kryzys. On jest dobrym człowiekiem, przynajmniej stara się, kiedyś był zupełnie inny, zmienił się na lepsze, ale co z tego? Nie wiem czy chce spędzić z nim reszte życia, a on coraz częśćiej zaczyna mówić o zaręczynach.. Jestem w kompletnej rozsypce

Gość niepewna1990
up

oj, niepewna.... teraz mamy wakacje, moze rozłąka coś wyjaśni, jeśli będziesz bardzo tęsknić to to jest prawdziwa miłość. Pewnie boisz się że to tylko przyzwyczajenie, ale jeśli tak jest to nie ma sensu tkwic w tym zwiazku, bo zwiazek opiera sie na miłośi a nie na przyzwyczajeniu motylki w brzuszku, niepewność, oczekiwanie i zupełny brak rutyny to objawy wystę pujące tylko na początku związku, tak nie jest w żadnym długim związku Pozdrawiam