Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryczka71210

czy iść na weslele jeśli

Polecane posty

Gość fryczka71210

brat mojego faceta żeni się , ja z moim facetem jestesmy razem od 2-óch lat. Jego brata i narzeczoną znam b.dobrze , jestem b.blisko z jego rodziną. I co zrobić jesli oni daja zaproszenie dla mojego chłopaka osobiscie a ja nie jestem przy tym (nie wiem jak to ując ale nie zaprosili mnie na wreczanie zaproszen) czy to nie jest lekka ignorancja? znamy się było by mi 100 razy milej jakbym usylszala zaproszenie osobiscie

nie histeryzuj jak juz bedziesz zona to bedziesz obecna przy zapraszaniu na razie dla rodziny jestes zwykla obca kobieta tyle

Gość fryczka71210
pomine fakt że kiedys tesciowa na I-wszy dzien swiat zaprosiala mnie tego samego dnia tyle ze pare godz wczesniej telefonicznie przez mojego chlopaka

Gość fryczka71210
nie jestem obca zostaje i pilnuje ich dzieci zmywam u jego matki, pomagam im jak sie da . a oni nie potrafia nic docenic

fryczka71210 tesciowa ??? a slub macie?? a moze chociaz jestescie zareczeni i planujecie slub o czym poinforowaliscie rodzine??

Gość fryczka71210
tak jestesmy zareczeni

Gość fryczka71210
morska bryza to woje zdjecie w stopce? ;)

Gość fryczka71210
tak imie i nazwisko normalnie

Gość provokejszyn jak nic
no co za buraki!!! ja bym poszla do tego brata i mu nawrzucala i potem przyszla na wesele tak zeby mu bylo glupio!!!!!!!!

to nie wiem o co robisz problem.. gdyby oni mieli zapraszac do chaty wszystkich z rodziny plus osoby towarzyszące, aby rozdać zaproszenia to nie wiem :/

fryczka71210 tak moje zdjecia ok zareczeni co nie zmienia faktu ze dla brata i jego przyszlej zony jestes obca na razie uwazam ze robisz problem z niczego tzn troche cie rozumiem znasz ich dobrze i blisko jednak nie mieli obowiazku Ciebie osobiscie prosic nie jest to zadne faux pass

Gość bez nicka i podszywów
jak ja bym chciała mieć takie "problemy"

Gość wymarzona
wlasnie dlatego,ze im tak we wszystkim pomagasz traktuja Cie jak czlonka rodziny i uwazaja,ze to normalne i jasne,ze bedziesz na slubie i weselu,poprostu traktuja to jako normalna rzecz.

Gość fryczka71210
nie wiem dla mnie jest to bez sensu bo jak potrzebuja odemnie czegos to właża mi w dupe na czele z jego matką. a teraz ala powazni , taktowni

Gość fryczka71210
heh ale masz cos podobnego ale nie wiem co ;p

Gość fryczka71210
najlepsze jest to ze robia male wesle i dzis np. dzwonila narzeczona brata mojego chlopaka i mnie sie pyta czy moglabym zalawic prace dla jej siostry albo jego matka pyta sie czy zawioze jej matke do lekarza czyli nie traktuja mnie jakos obco

no dobrze to napisz czego oczekiwalas?? ze brat zadzowni do Twojego chlopaka powie ze przyjada z zaproszeniami i fajnie by bylo jakbys tez wpadla ?

zadam pytanie podobne aczkolwiek inne :) czy iść na wesele, jeżeli mój facet dostał zaproszenie osobiście, beze mnie i na zaproszeniu widnieje tylko jego imię i nazwisko z dopiskiem "wraz z osobą towarzyszącą"?... też mnie znają, wiedzą, że jesteśmy razem i co? i on zaproszony ale z os. towarzyszącą, niekoniecznie ze mną - tak by wyglądało, z początku myślałam, że widzą dla niego kogoś innego ode mnie, teraz leję na to ciepłym moczem :)

Gość fryczka71210
tak powinno byc nie jestem tylko od uslugiwania im troche szacunku moze a nie trakowanie wszystkich z gory co to za problem zadzwonic i powiedziec