Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryczka71210

pomocy! jaki kolor włosów? czy mozna pozyczyc suknie ślubna????

Polecane posty

Gość fryczka71210

czy do mnie pasowalby ciemniy kolor włosów? i krótsze http://tnij.org/hics foto i czy moge pozyczyc sukienke od siostry ktora brala slub 2 miesiace temy suknia wyglada tak http://tnij.org/hict prosze o pomoc!! i sensowne odp. ślub we wrzesniu a ja jestem w kropce!

Gość fryczka71210
czy oplaca sie przed slubem malowac i scinac bo sama juz nie wiem podoabaja mi sie ciemnie wlosy bo wtedy nie jest to wszystko takie mdle przy bialej sukni

Gość fryczka71210
czyli lepiej sukienki nie pozyczac? bo siostra mnie namawia ze to taniej itp. i ze taka skormna i po co wydawac a ja juz sama nie wiem boje sie ze bede wygladac jak maslo

mozesz podciac, pocieniowac, ale blond ci serio pasuje. chyba ze jakis jasny brazik ;) a sukienki bym nie brala z tego wzgledu, ze to po siostrze i ta kiecke widziala juz cala rodzina ;)

Gość nawet w worku
na ziemniaki bedziesz sliczna

Gość nawet w worku
ale jaki kolor sukienku ecru czy inny zeby wlasnie tak nie bylo za blado bialo

Gość i reszta
jaki kolor?

Gość Mariolkaaaa
nie farbuj i zostaw takie a sukienke ta sama raczej nie wypada

Gość bazylina
wlosow nie farbuj, wcale nie wygladaja przy bieli jednolicie a co do sukienki to jednak odradzam... za pare lat bedziesz sobie wyrzucac ze caly slub i wesele tyle kosztowaly a mozna bylo jeszcze troche kasy wydac i isc w swojej sukni a nie po soiostrze ktora ja miala chwile przed toba. no ale zrobisz jak uwazasz

Gość a tak naprawde to
twoja siora chce sie pozbyc kieci z czystym sumieniem, bo teraz ciezko sprzedac (sama cos o tym wiem) :)

moim zdaniem bardzo dobrze wygladasz w blondzie. jesli chodzi o suknie slubną to ładnie wygladałabys w białej. w ecru blondynki sie zlewaja ale w bieli wygladaja fajnie.

Mnie osobiscie sie nie podobaja wlosys dlugie i w dodatku blond. Sama mam tez takie, choc ciut ciemniejsze, ale do ramion. Co do sukienki, jest prosta, bez rewelacji. Jesli nie masz pieniedzy to wez ja. jesli stac cie na inna to kup:)