Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość su-22

czy to zdrada?

Polecane posty

Gość su-22

od miesiaca spotykam sie z pewna kobieta. nie jest to nic zobowiazujacego.... zapraszam ja na kolacje, do kina, potem jest sex. lubimy sie. jest nam ze soba dobrze. ostatnio jednak bylem na pewnej imprezie, na ktorej flirtowala ze mna naprawde sliczna laska.... zabawialismy sie ze soba w garazu znajomego... piescilem ja, zrobilem jej dobrze jezykiem... nie chciala pojsc na calosc , ona odwzajemnila sie tym samym po czym dala mi numer i poprosila ,abym wpadl do niej na noc ,gdy wroci od rodzicow...(czyli za 2 dni). nie wiem co robic. czy juz cos zrobilem? z jednej strony nie jestem z zadnym zwiazku.... tamta laska jest sliczna..cudowna.... kazdy chcialby ja przeleciec. pojsc na calosc i powiedziec o wszystkim tej drugiej czy spotykac sie z ta i tamta?

Gość su-22
no wlasnie. ja do niej nic nie czuje;. to nie ten etap. razem spedzamy milo czas... dobrze jest nam w lozku. niczego jej nie zabraniam.moze sie spotykac z innymi

Gość Sanetta
uprawiać seks z kimś do kogo się nic nie czuje... jesteście masakryczni:/ A jeśli wpadniesz to co?

Gość su-22
a co w tym dziwnego? co mam zrobic jesli nie spotkalem tej jedynej a mam sowje potrzeby? kobiety tez je maja. seks jest zajebisty i niezdrowo jest zyc w celibacie kilkanascie lat az sie spotka ta jedyna :P nie wpadne .zarowno ja jak i ona sie zabezpieczamy. a jesli juz ( w co watpie) to sie stanie, to na pewno dziecka sie nie wypre

Gość su-22
wcale nie. spelniam sie zawodowo. realizuje marzenia, zwiedzam swiat... spotykam sie z pieknymi kobietami. jedyny minus ze nie spotkalem tej jedynej ale mam na to czas :)

Gość su-22
jesli cala trojka wie o swoim istnieniu to jakie dwa fronty?

na razie jedna o drugiej nie wie zreszta nie bede wypisywala co mysle o takich facetach czy kobietach Twojego pokroju szkoda moich nerwow

a moze tej kobiecie na tobie zalezy nie pomyslałeś o tym?? moze ona nie traktuje tego jak niezobowiącujecych spotkań

a moze tej kobiecie na tobie zalezy nie pomyslałeś o tym?? moze ona nie traktuje tego jak niezobowiącujecych spotkań

Gość ff553
boze...na jakim ja swiecie zyje:( faceci sa okropni...mam nadzieje ze nie wszyscy:O