Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o opinie...............

ex dziewczyna mojego faceta mi dokucza

Polecane posty

Gość prosze o opinie...............
dziekuje wam za mile slowa, ze nikt tutaj mnie nie wysmial, nie uznal za dziwadlo, duzo sie tego w zyciu nasluchalam , wysmiewano mnie tez z tego powodu stad sie nabawilam kompleksow ale nie o tym.....zwyczajnie czasami mi przykro jak ktos mnie wysmiewa z tego powodu i chyba dlatego wam sie musialam wyzalic ale dziekuje za wsparcie,pomoglo:)

Powiedziała do Ciebie że jesteś cnotką, a ona jest puszczalską, tak? Teraz powiedz jej że jesteś idealna bo ani cnotką już ani nie jesteś puszczalska. Powiedz jej ze jesteś największym męskim spełnieniem bo jesteś z tym po środku (ani cnotka ani puszczalska) i że nie masz tendencji do przeginania w jedną stronę jak ona. :D:D:D Gwarantuje ci że ją zatkasz! Głowa do góry!!! :)

"pamietasz jak sie kochalismy na plazy?" Możesz powiedziec że ty o tym także wiesz że to nie żadna tajemnica. I dodac od siebie np: najbardziej cie bawiło jak usłyszałaś, jak jej krzywe obwisle cycki sie bujały , czy coś takiego. :D:D:D Ja bym nie wytrzymała i zaraz bym jej coś palnęła! Broń się !

"pamietasz jak sie kochalismy na plazy?" Możesz powiedziec że ty o tym także wiesz że to nie żadna tajemnica. I dodac od siebie np: najbardziej cie bawiło jak usłyszałaś, jak jej krzywe obwisle cycki sie bujały , czy coś takiego. :D:D:D Ja bym nie wytrzymała i zaraz bym jej coś palnęła! Broń się !