Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o opinie...............

ex dziewczyna mojego faceta mi dokucza

Polecane posty

przygaduje, docina , nawet gdy jestesmy w towarzystwie jetsem na nia skazana bo mamy wspolnych znajomych ost nawet w towarzystwie powiedziala do M" nie wiedzialam ze lubisz cnotki" i patrzy na mnia, albo( do M) pamietasz jak sie kochalismy na plazy? fakt mialam 28 lat jak 1 raz sie przespalam z M, byl moim 1 facetem, wiem ze to dosc dziwne jak na owczesne czasy ale tak mi sie ulozylo nie wiem jak sie mam w stosunku do niej zachowac,pomozcie

Gość całkowicie czarny kot
olac :-)

teraz mam 29

Gość pytanko mam 1
ignorować, traktować jakby nie istniała a jak sie odezwie do ciebie, to udawaj ze nie słyszysz i obróć sie na piecie

teraz mam 29 dla mnie to dosc przykre sluchac tego, sama wiem ze do rozrywkowych dziewczyn nigdy nie nalezalam, nie ganialam za facetami, nie sypialam z nimi,to dosc dziwne jak na "terazniejsze czasy, wiem ze kogos moze to dziwic ale coz taka jestem i M o tym wiedzial a ona ciagle wywleka jakies Ich wspolne historyjki,albo rozpoczyna rozmowy o seksie .......

Gość bibee
"Bo kiedyś pieprzył byle co, a na stały związek wybrał fajną dziewczynę, nie kurwiszona, złotko"

Gość ignorować?
Ja bym nie potrafiła Ona wyzywa Cie od cnotek, to Ty ja wyzwij od dziwek. Jak powie, ze Twój zadaje sie z cnotkami, to odpowiedz, ze lepiej z cnotkami niż z dziwkami. Ale swoją drogą po cholere musisz znosić jej towarzystwo skoro jej nie lubisz i Ci dogaduje, Twój chłopak ślepy jest czy co? Była mojego faceta mowi o tym jak jej było w obecności Twojej i znajomych? Chore, że sie na to godzisz

mi to nie przeszkadza,mial wiele kobiet, jest dosw w tych sprawach nie to co ja, ale zaakceptowal mnie taka mimo iz ja sama siebie uwazalam za nienormalna, mialam kompleksy na tym pkt:( dobrze nam ze soba........:) tylko przykro mi sluchac jej "opowiadan?i milych historyjek

Gość nie przejmuj sie tym/
dziewcznya jest zlosliwa.skad w ogole ona o tym:o?

nie spotykamy sie z nia na imprezach, mamy wspolnych znajomych teraz bylismy akurat na urodzinach kolezanki i ona tez tam byla, M jej kilka razy zwrocil grzecznie uwage a ona nic tylko usmieszek:(

Gość nie przejmuj sie tym/
*ona wie

Gość ignorować?
Sama sobie jesteś winna, że na to pozwalasz, z Twojego faceta też p.i.z.d.a. a nie facet, że skoro widzi, że delikatna prośba nie pomaga, to nie działa nic wiecej

ano wie, niestety to dosc pokretne, ale bylam kiedys w zwiazku z facetem ktory mnie ze tak powiem olal jak mu powiedzialam ze ja nigdy en tegos, pracujemy w jednej firmie, musial sie wygadac:9 zaloze sie ze nie tylko ona wie:(

Gość nie przejmuj sie tym _
olej. a jak bedzie sie dalej przywalac, to odpowiedzcie jej cos zlosliwie :P

Gość ignorować?
prowo czy jak? Jak można sie wstydzic tego, ze jest się dziewicą, czy ze późno sie dziewictwo straciło- bezsens I jak mozna pozwalać komuś sobie ubliżać? Miej jaja :P

Gość bibee
I co z tego? Rany, są kobiety, które nie są dziewicami już mając 14 lat, a są takie, które są nimi do końca życia. Nie wstydź się, bo nie masz żadnego powodu do wstydu. Jesteś uczciwą, wrażliwą kobietą, on wybrał Ciebie, a ją zazdrość zżera - nawet jeśli ona już nic do niego nie czuje, to jej się syndrom "psa ogrodnika" włączył. Ostro jej odpowiedz bez żadnego poczucia winy!

ano wstydzilam sie,wiem ze nie powinnam ale mailam 28 lat a nie 18 to roznica, teraz dziewczyny traca dziewictwo w wieku 14 lat ...bylam dinozaurem:) ale ok, nastepnym razem chyba cos jej odpowiem,ciezko mi z tym bo ja taka spokojna raczej....

Gość bibee
Jeśli ona będzie widziała, że ma nad Tobą przewagę, to ją wykorzysta. Zdziw ją;)

Gość brzmi jak:
mamoooooo, bo ona mnie biiijeeeee!!!! jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz- pozwalasz, to masz

wiem ze sobie pozwalam:(ale sprobuje to zmienic

Gość nie przejmuj sie tym_
nie masz sie czego wstydzic:-) moglabys sie wstydzic jakbys sie seksila po kiblach, tak samo facet

dziekuje za zrozumienie i rady:)

Gość rebeccca
wytrzaskac ja po twarzy:D a tak na serio to zachowaj klasę i ja olej:) Ale możesz tez przygotować sobie jakies ciekawe docinki na jej temat ale takie nie wulgarne:) Albo po prostu unikajcie spotkań na których będzie i ona. Tylko, że wtedy ona może poczuć dzika satysfakcję. Mam nadzieje, że Twój facet widzi że ona zachowuje sie żałośnie i nie daje sie wciągnąć w te gierki. On powinien jej czyms odpalić raz a porządnie. Na przykład, że nie pamieta nic takiego jak seks z nia na plaży:P

Gość miła sąsiadeczka
Facet lub Ty powinniście jej powiedzieć, że on woli dziewczynę, która się szanuje. Trzeba to powiedzieć spokojnie, z ironicznym uśmiechem. ;)

Gość całkowicie czarny kot
a skąd ta jego eks wie, ze starciłas dziewictwo później niz wczesniej?

napisalam wyzej

Gość Wspieram Cie,badz twarda, bo..
Widzisz, te dziewczyne bierze cholera, bo teraz sa takie czasy, ze na szybki seks to sobie moze kazdy pozwolic, jak chce... a zeby zachowac dziewictwo do pozna, to trzeba miec charakter... :) wiec masz nad nia niesamowita przewage... I ona sie wkurwia, bo sie czuje przy tobie (i slusznie) jak kopacze z okręgowki przy gwiazdach Realu Madryt... Natychmiast masz zaczac byc z siebie dumna, na na nia lej cienkim moczem :) jak ja jeszcze kiedys spotkasz to tylko spojrzyj na nia z politowaniem i usmiechnij sie ironicznie... bo ta laska jest zalosna i wie o tym, wiec nie musisz jej jakos super mocno dokopywac :) w sumie podobno lezacego nie powinno sie dobijac ;)