Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje cialo

Moje ciało, moja figura - co do poprawki waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość su-22
widac autorko za bystra nie jestes :P jestem facetem wiec niestety... zadna ze mnie zazdrosnica. sugeruje ci tylko iz laski czesto wstawiaja fotki w pozycjach dla siebie korzystniejszych aby sie ahow nasluchac/naczytac. nie wstawilas fotki na stojaco bo brzuch ktory na wpol lezaco jest plaski na stojaco moze odstawac a cycki zwisac. w tej pozycji nigi tez wydaja sie smuklejsze. myslisz ,ze kazdy jest taki naiwny? :P panno nie sugeruje goraczkowej pracy w paincie....poprostu nie powalasz uroda...nie ma w tobie nic ciekawego...procz suzuki

Gość su-22
* i nie NA paincie ale W paincie ;)

su-22 A czy ja twierdzę tak? I proszę o jakieś opinie na ten temat? :D Nikt o zdanie Cię nie pytał a Ty mi wyjeżdżasz z jakimiś tekstami :O:D śmieszne to troche ;)

Gość moje cialo
wstawiam taka fotke jaka mam a nie taka zeby Ci pasowala :P ochy i achy od obcych jakos mnie nie krecą, liczylam raczej na konstruktywna krytyke i potwierdzilo sie moje zdanie - miesnie brzucha + ew tzytzki 🖐️

Gość ,mnbvcxcvbn
Anna ma zayebiste cycochy, chętnie bym je poznał

Gość su-22
PA nie to ze pisalem o tobie nie znaczy ze do ciebie :P ale nie licze na zbyt wysoki poziom bystrosci z twojej strony skoro.... twoje fotki sa takie ...nie wazne :P

Gość su-22
jak mozesz liczyc na konstruktywna krytyke skoro wstawiasz fotke ktora nie ukazuje twojej prawdziwej figury? tak ciezko ci pojac o co mi chodzi?

su-22 no tak, uciekaj jak zwykle, argumenty się skończyły PA:D a i tak pewnie jeszcze tu wrócisz :P

Gość hania1234
"poziom bystrosci" ha! :D rozwalił mnie ten czubek ;) a co do tematu to autorko jestes bardzo zgrabna, cycochy moglyby byc wieksze ale ogolnie jest jak jest i jest dobrze :classic_cool:

Gość su-22
panno anno jak widac jestes....naprawde malo bystra ha ha ha.ale sie usmialem! PA to skrot do ciebie glupiutka pannico :D ha ha. powalilas mnie. wracaj do liceum

Gość cycki sobie powiększ
i przede wszystkim umyj nogi :classic_cool:

Gość ,mnbvcxcvbn
Anka poka troche ciałka

Moim zdaniem trudno ocenic sylwetke po takim zdjeciu. Powinna byc zdjecie zrobione przodu stojac luzem. Nie mniej jednak to zdjecie daje spojzenie. Okiem faceta fakt piersi wydatek ok 15 tysiecy wiem bo kolezanki robily i mowie wam ze warto ! Pupa - nie widac Uda- nie widac brzuch- nie widac w sumie nic nie widac bo lezysz .. Troszke znam sie na modelowaniu ciala z tego ze czynnie uprawiam sport tzn amatorsko kulturysteke jak cos moge pomoc :)

Gość ,mnbvcxcvbn
anna poka cycochy

Gość ,mnbvcxcvbn
anka poka cycki

Gość wydaje mi się, że to jest
zdjęcie po to zeby napisać Ci jaka jesteś piękna, bo niestety nie widać dobrze twojego ciała/twojej budowy. wystaw zdjęcie jak stoisz prosto do aparatu. wtedy pytaj o opinie. w takiej pozycji większość dobrze wygląda 🖐️

niczego nie powiekszaj, niczego nie zmniejszaj :P jesli masz cierpliwosc - cwicz - na pewno nie zaszkodzi. zeby kazda miala takie cialo jak Ty... ehh ;)

Gość ,mnbvcxcvbn
oj Anna gdybys mi sie nie podobała to bym nie chciał ogladac :D A że fajna z ciebie laska i masz cos do powiedzenia to i cycochy mnie interesuja :P

Gość ,mnbvcxcvbn
Eee tam, dają radę wiec czemu nie?

Gość ,mnbvcxcvbn
a może bym cie nie jednym zaskoczył :P

spokojna twoja rozczochrana Ty kadia jak i panna Anna i michelle 24 mozecie spac spkojnie kazdy wasz ;) napewno duzo pan rownie piekne choc nie widac zdjec..