Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielodzietna_30

mamy czworga i więcej dzieci!

Polecane posty

Gość wielodzietna_30

Hej! chetnie porozmawiam z mamami, które mają czworo i więcej dzieci o cih smutkach i radościach. Mam czworo wspaniałych dzieci. Obecnie staramy się o piąte. Dzieci są w wieku 10,6,3,1. Mieszkamy w niewielkiej miejscowosci w woj. wielkopolskim

Gość wielodzietna_30
A , tam, zawsze można znależć w ciagu dnia te pół godziny zeby porozmawiac, popisac.

Gość Aniuszka84
Ja się spodziewam dopiero pierwszego dzieciaczka, ale z całego serca zazdroszczę wszystkim wielodzietnym mamom, sama marzę o wielodzietnej rodzinie i podziwiam wszystkie mamy, które macierzyństwo traktują jako swoje największe powołanie.

hm..to przykre że słyszę takie słowa o nas -matkach.Ja sama mam czwórkę dzieci w wieku 15,14,10 i 4 latka same dziewczyny.Jestem szcześliwa ,że mam takie skarby przy sobie.Serdecznie pozdrawiam.

Gość mamauaksmamam
a macie czas na cała gromade i czas dla siebie ? no tak dobra organizacja :D:D:D:: i zapewne nie prcujace mamuski tylko dom :O jedyny cel RODZIC

Gość et-ka
mam 4 dzieci :) 15, 14, 12 i 8 2 chłopców i 2 dziewczynki i jestem najszczesliwszą mamą na wiecie :) Pracuję w biurze i zawsze znajde czas aby tu sie wpisać :)

Gość et-ka
wbrew powszechnym opiniom mam sporo czasu dla siebie bo moje pociechy uczone są samodzielnosci ;) Mam 170 wzrostu waze 57 kilo bo 2 razy w tygodniu bywa w klubie fitness :P

Gość fiolkka
większosć takich jak wy mamusiek wielodzietnych nie ma innego życia poza dzieciakami, domem, gotowaniem, sprzataniem itd. Co zrobicie jak wasz jedyny cel zyciowy czyli dzieci wyjda z domu? chyba sie zanudzicie, bo niczym innym sie nie zajmujecie, zostaniecie same bezrobotne bo nikt was nie przyjmie bez doswiadczenia i szkoly), bez pasji, zainteresowan, fajnej pracy, i bez kasy bo tylko bedziecie pomagac dzieciakom bo nie sztuka narodzic ale wykształcić (5 lat studiów dla kazdego to niezly wydatek, a pracy bez studiów nie znajdą)... masakra.

Gość amnio
dziewczyny dołączcie do już istniejących topików, bo jak widzicie już na starcie zleciały się trolle. Wystarczy hasło "... i więcej dzieci" i zaczyna się jazda.

ja pracuję. Zajmuję się dziećmi, absorbującym psem i domem Patologiczne to są dzieci z rodzin, które operują takim słownictwem jak przykłady powyżej. Nie wiem czy wasi rodzice się za was wstydzą, bo to patologia najwyższej rangi :o

ja pracuję. Zajmuję się dziećmi, absorbującym psem i domem Patologiczne to są dzieci z rodzin, które operują takim słownictwem jak przykłady powyżej. Nie wiem czy wasi rodzice się za was wstydzą, bo to patologia najwyższej rangi :o

Gość ja mam jedno dziecko ale
podziwiam Was dziewczyny naprawdę! życzę powodzenia i dużo zdrówka dla całej rodzinki! a trolle, które wyzywają są po prostu śmieszne i żałosne. idźcie się leczyć debilki! patologia to jesteście właśnie wy i to baaardzo widać. natomiast posiadanie trojga i więcej dzieci to nie tylko bieda z nędzą. mnie również stać na troje, nawet czworo, ale chcemy i wolimy mieć system 2+1 z wielu powodów. pozdrawiam.

Gość fiolkka
w polsce posiadanie takiej ilosci dzieci niestety graniczy z patologią poniewaz opieka socjalna, warunki mieszkaniowe (czy kazde dziecko ma swoj pokoj, jakas prywatnosc na przyszlosc?) zarobki rodziców (a jeszcze jak jedno nie pracuje to w ogóle), i zero perspektyw na przyszle zycie dzieci (zeby kazde mialo porobione studia, kursy, idt) --- wszystko to niestety kuleje wiec albo wiecej dzieci ale Uk czy Irlandia (tam za kazde dziecko masz kuoe kasy miesiecznie wiec nawet nie oplaca sie pracowac a u nas???) albo jedno dziecko i dziekuje bardzo.

Gość fiolkka
w polsce posiadanie takiej ilosci dzieci niestety graniczy z patologią poniewaz opieka socjalna, warunki mieszkaniowe (czy kazde dziecko ma swoj pokoj, jakas prywatnosc na przyszlosc?) zarobki rodziców (a jeszcze jak jedno nie pracuje to w ogóle), i zero perspektyw na przyszle zycie dzieci (zeby kazde mialo porobione studia, kursy, idt) --- wszystko to niestety kuleje wiec albo wiecej dzieci ale Uk czy Irlandia (tam za kazde dziecko masz kuoe kasy miesiecznie wiec nawet nie oplaca sie pracowac a u nas???) albo jedno dziecko i dziekuje bardzo.

Gość marysia z sasiedztwa
Fiooolka czy jak Ci tam kupe kasy za kazde dziecko???? w Uk ahahah smieszna jestes mieszkam tu od 7 lat i jakos kupy kasy na dziecko nigdy nie mialam :P owszem sa rozne benefity ale wcale nie sa one az takie duze jak sie co niektorym wydaje....

Fiooolka czy jak Ci tam kupe kasy za kazde dziecko???? w Uk ahahah smieszna jestes mieszkam tu od 7 lat i jakos kupy kasy na dziecko nigdy nie mialam :P owszem sa rozne benefity ale wcale nie sa one az takie duze jak sie co niektorym wydaje....

Gość popieramm
marysia z sasiedztwa ja takze jestem tu 7 lat,mam dwoje dzieci i skad te posrane przekonania o tych kokosach. te Fiolkka-yus kurwa skad te przesady wyrwala.przyjedz do uk porob 5ro dzieci.co ma piernik do wiatraka niemoto!!!!!!!

Gość popieramm
marysia-ja takze jestem 7 lat,mam 2 dzieci i skad te glupie przekonania i tych kokosach oni maja? te Fiolkka-ty kurwa przyjedz do uk i zrob sobie 5ro dzieci.co ma piernik do wiatraka niemoto?a bylas tu kiedykolwiek?czy jakies pierdolone polaczki ci glupot naopowiadaly?i tak weszlas na forum i pierdolisz....

Gość et-ka
fiolkka w polsce posiadanie takiej ilosci dzieci niestety graniczy z patologią poniewaz opieka socjalna, warunki mieszkaniowe (czy kazde dziecko ma swoj pokoj, jakas prywatnosc na przyszlosc?) zarobki rodziców (a jeszcze jak jedno nie pracuje to w ogóle), i zero perspektyw na przyszle zycie dzieci (zeby kazde mialo porobione studia, kursy, idt) --- wszystko to niestety kuleje wiec albo wiecej dzieci ale Uk czy Irlandia (tam za kazde dziecko masz kuoe kasy miesiecznie wiec nawet nie oplaca sie pracowac a u nas???) albo jedno dziecko i dziekuje bardzo. Fiolka wybacz ale ja nie potrzebuje korzystac z pomocy społecznej :O jestem zaradna samodzielna i jakoś nigdy nie myslałam rodząc dzieci że bede stac w kolejce po zapomogę :O Ponadto moje dzieci są dumne z tego że ich mama pracuje i doskonali się zawodowo. Same zresztą czesto szukają sobie zajęc aby odłozyc na jakąs wymarzoną rzecz :P Tak ich wychowuję aby nigdy nie musieli liczyc na podobnych tobie :) Witam wszystkie mamusie ;)