Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Glos z SERCA

sex bez zobowiazan Ma sens???

Polecane posty

Jak w temacie drogie panie Co wy o tym mysliscie Mialyscie podobna sytuacje w zyciu? Sex z bylym,przyjacielm bez zobowiazan? Jak to sie mowi.. "seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale ze wszystkich pustych doświadczeń to jedno z najlepszych A jak to jest z nami? " jak to jest U was ?

Gość 888---888
nie tylko ma sens ale jest bardzo podniecajacy! wiem cos o tym bo prowadze,no coz podwojne zycie. mam dom,dziecko,stabilizacje i meza, a takze mam kochanka,z ktorym w zaleznosci od wolnego czasu laduje w hotelu i rozkoszuje sie upojnym sexem.

ja się nie ma co się lubi. to się lubi co się ma. jeśli z kochanką lubimy te same rzeczy, kręcą nas podobne. nie skręca nas jak patrzymy na siebie, na nasze ciała... nie mam nic przeciwko. ale ja preferuję kobiety wolne. nie mające męża/ chłopaka. dobrze też gdyby nie miała kochanków innych prócz mnie. ;) o zdrowie mi chodzi. :)

Gość Sanetta
nie no spoko, dlaczego nie?! Jedyny problem stanowią ewentualne wpadki. Ale co tam, zawsze można do Domu Dziecka oddać:)

Gość Glos SERCA
w dzisiejszych czasach zaciazyc nie jest latwo Po 2 podstawa pigolki bo sex w gumie to juz inne wrazenie..

Gość fghjxrdjurju
zgadzam sie, seks w gumie, jak wino z wodka nie idzie, beeeee

Gość 888---888
niestety ale chorobska przenoszone droga plciowa nie sa widoczne ... chlamydia, i temu podobne sa latwe w wyleczeniu ale latwo tez zalapac, u nas to bylo tak ze gumka na poczataek, potem zrobilismy sobie testy razem i juz teraz rock'n'roll. Safety always first!

Gość takowszemtak
mam takiego kumpla, z którym uprawiam seks. W moim przypadku brak takiego seksu nie miałby sensu - to by oznaczało, że być może mając 30 lat, jako osoba nie ciesząca się powodzeniem, jeszcze byłabym dziewicą. :P W pewnym momencie obudziłabym się i stwierdziła, że zmarnowałam młodość. TAk przynajmniej nie czuję się samotna no i co najwazniejsze przestałam być głupim, zakompleksionym dzieckiem. Ale nie odpowiada mi seks z byle kim. To jest tak: jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz. Mam więcej potrzeb niż sam seks dla seksu. Jak chcę seks dla seksu to sobię go robię sama pod prysznicem. Cieszy mnie bardzo, że mam kogoś, kto oprócz bycia kochankiem, jest także moim dobrym towarzyszem.

dobre dla osob , które są na to przygotowane. W większości przypadków , któraś ze stron "mięknie" i zaczyna czuć coś więcej;)

dzieki za slowa krytyki prace mam :) a do burdelu nie chodze i nie mam zamiaru.. Nie mam problemu z zapoznaniem kobiety.. ale przygody jednorazowe zakonczone szybkim sexem mi nie wystarczaja I moze dlatego jestem sam bo oczekuje od kobiety cos wiecej niz tylko sexu ;)

Tez lubie ale sex z ukochana osoba to juz inne doswiadczenie ktore nie da sie opisac Jesli ktos wie o czym pisze..

Ja już wiem, że zawsze jedna ze stron "mięknie", jeśli to jest układ na dłuższą metę. Ale z drugiej strony, to nawet miło ;)

Gość ben and jerry
Glosie z serca, czyzbys juz znalazl w Londynie swoja panne? Bo widze w stopce masz fotke z jakas lala? Poszukiwania zakonczone?

Pawełku - zarejestruj się na jakimś portalu randkowym. znam dwa: polishdating i polishearts kobiet z Londynu szukających miłości tam co nie miara. Jedno-nocnej przygody zdaje się też. do wyboru do koloru brunetki, blondynki, rude, szatynki. patrząc na Ciebie nie będziesz musiał swojego opisu pisać a i tak powodzenie będziesz miał większe niż niejeden arabski książę. ;) Powodzenia.

agent_provocateur reprezentujesz jajniki?:) Z londynu jestes ? Glupio sie logowac na tego typu stronach Kazdy chyba tego unika ale czasem nie ma wyboru poprzez brak czasu spowodowany ciagla praca. Tak chyba latwiej kliknac i poznac.. Na chwile obecna szykuje mi sie urlop 2 ty pod koniec miesiaca nawet nie ma zkim poleciec w cieple kraje :/ porazka chuj z ta kasa na tej emigracji ehh ide na silownie z tego wszystkiego regards

Gość 888-888
pawelku, powinienes nosic drugie imie_ Alfie :P

Gość 888-888
Pawelku, powinienes nosic drugie imie_ Alfie :P

Gość glupota sie rozpowrzechnia
jestem w podobnej sytuacji, wczoraj spotkalam sie z kolega. w sumie do niczego nie doszlo ale zapowiadalo sie ciekawie. dzisiaj opowiedzialam o wszystkim mojej kolezance a ona mi na to odpowiedziala ze spotyka sie z nim od 2 miesiecy. wiecie co czulam?? a sama mam chlopaka 3 lata

to ci lowelas :) Raz sie jest mlodym .. Lepiej miec co wspominac na starosc ;) Ja jednak z kolegami bym sie nie dzielil..

Ja miałam, ? mam ?... z byłym, z którym nie jestem od miesiąca. To taki przyjacielski seks, tylko, że on dla mnie wcale nie jest przyjacielski... robię to, bo nadal go kocham. I myślę, że tak jest w większości przypadków.

Ja miałam, ? mam ?... z byłym, z którym nie jestem od miesiąca. To taki przyjacielski seks, tylko, że on dla mnie wcale nie jest przyjacielski... robię to, bo nadal go kocham. I myślę, że tak jest w większości przypadków.

Gość glupota sie rozpowrzechnia
Moj chlopak o niczym nie wie. i sie nie dowie mam nadzieje he. Kolega jest naszym wspolnym znajomym(dobrym) jest pociagajacy, ale jak sie dowiedzialam ze on z moja kolezanka i ze mnato troche zle sie poczulam