Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hally

POZNAŃ-SZUKAM SPECJALISTY OD LECZENIA NIEPŁODNOŚCI

Polecane posty

Gość gość
Moja przyjaciółka leczyła się w Invimedzie. Zeszła w ciążę przy 3 próbie iv.W marcu poród. Wszyscy czekamy z niecierpliwością. A obkupiła się już....Ale czekali 7 lat na dziecko.

Gość olaś
Ja z mężem staramy się już kilka lat o dziecko, to chyba najcięższy czas dla nas. Nasze małżeństwo przechodzi duży kryzys, ale mam wrażenie ze jest coraz lepiej. Leczę się w Invimedzie też w Poznaniu. U jakiego lekarza była twoja przyjaciółka? Ja jestem zadowolona z opieki w tej klinice, mam wrażenie że są bardzo nastawieni na pacjenta, a nie na KLIENTA. Traktują ludzi indywidualnie i mam takie poczucie, że moje problemy są wyjątkowa, nie jestem po prostu kolejnym przypadkiem. Chociaż też nie chciałabym porównywać innych klinik czy negatywnie ich oceniać, bo akurat u nas było tak, że Invimed był pierwszym miejscem gdzie się udaliśmy i tu zostaliśmy. Nie mam więc porównania.

Zdecydowanie nie polecam kliniki Ivita. Panie w rejestracji zagubione, siedzą we trzy i każda u każdej się upewnia z odpowiedzią na wszystkie pytania. Ale mniejsza z tym. Trafiliśmy do niejakiego dr Kormana. Takiej wizyty nie przeżyłam, i do teraz przeżyć nie mogę. Na dzień dobry, po obejrzeniu wyników nasienia męża - poprzednich i obecnych- usłyszeliśmy, że "wtedy to jeszcze Pan coś miał, ale teraz to jest tragedia!". O tej "tragedii" jeszcze kilka razy w ciągu wizyty usłyszeliśmy. Zero empatii i wyczucia! Najlepiej jakbyśmy spróbowali inseminacji, o której momentalnie dowiedzieliśmy się, że kosztuje u nich ok 800zł, ewentualnie in vitro, ale to już droższa sprawa. Może wtedy rozmawiałby z nami inaczej? Dr nie próbował nawet poszukać przyczyny pogorszenia się jakości nasienia, usłyszeliśmy, że nie ma powodu i wszystko mogło mieć na to wpływ. I tyle traumy, za jedyne 200 zł. Polecam tylko tym, którzy są chętni jej się nabawić.

Gość gość
Moja koleżanka poleciła mi klinikę Serafin i podpisuje sie rękami i nogami pod tym, maja bardzo dobrze wykwalifikowany personel

Gość gość
Klinika Ivita - najlepsi specjaliści, jakich spotkałam. Panie z recepcji przy moich wizytach były bardzo miłe, nie zauważyłam zagubienia. Dla mnie najważniejsza kwestia to kompetentny i empatyczny lekarz - a tak można powiedzieć o Doktorze Kormanie. Przemiły, dociekliwy, widać, że zależy mu. Diagnostyka i chęć pomocy za wszelką cenę, nawet sono HSG mi zrobił. Dzięki niemu wreszcie jestem w ciąży :))) Polecam z całego serca. Nie można zapomnieć o cudownej pani Emilii - anioł dla pacjentki <3

Gość gość
Opinie google w sprawie Ivity poprawione - naklikano 6 piątek w przeciągu dwóch tygodni :-D Oczywiście pacjenci wcale się nie zorientowali, że wśród klikających znajdują się pracownicy i szefowa kliniki :-D

Gość gość
W Poznaniu jest teraz starcie Ivita i InviMed. Tam znajdziesz specjalistów.

Gość gość
Jeszcze jest MedArt

Gość gość
polna a potem invimed, potem długo długo długo nic...

Gość gość
juz otrzymalas wsparcie od nas, spadaj do lekarza, kolejny post w kierunku prywatnych klinik, wybierz madrze

Gość gość
Eee miała byc pewnie Ivita. A tu chodzi o konkretne nazwisko. I o leczenie zakończone powodzeniem.

Gość gość
A prof Szymanowski? Był ktoś?

Gość gość
Tylko nie Ivita. Nie polecam. Okropne podejscie.

Gość Kama2185
Witam od kilku dni próbuje umowic sie na wizyte do prof.Piotra Jedrzejczaka ale ma wylaczony tel.Moze zmieni nr.?Jesli ktos posiada tel by zarejstrowac sie bardzo prosze o podanie i w jakich godz najlepiej dzwonic?:)