Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrrtg

Moja matka sie mnie wstydzi!

Polecane posty

Gość rrrrrrrrrrtg

Bo jestem sprzątaczką. Cóż w dzisiejszych czasach trudnop o pracę. Przestała się do mnie odzywać lekceważy traktuje jak powietrze i kogos "gorszej kategorii". Ale ja chciałam dobrze, uważam że żadna praca nie chańbi. Strasznie mi przykro z powodu jej zachowania, newet nie wiecie jak.........

Gość rrrrrrrrrrtg
up

Gość rrrrrrrrrrtg
nikt nie pomoże

Nie martw się:) Na pewno sie nie wstydzi, moze tylko tak ci sie wydaje.

Gość twoje echo
wolałaby żebyś siedziała u niej na garnuszku jak darmozjad? przykro mi że tak Cię traktuje, może kiedyś zmądrzeje...

Gość rrrrrrrrrrtg
jestem po studiach, ale mieszkam w małym mieście gdzie ciężko o pracę. Zaproponowali mi taką w urzędzie pracy i się zgodziłam. Moja matka poprostu się mnie wyparła, obraziła ludzi z którymi pracuje i wogóle ciężko mi :(

Gość rrrrrrrrrrtg
wstydzi się bo sama mi to powiedziała, że wstydzi sie takiej córki " która zarabia myjąc kible i sprzątając czyjeś gówna"

Gość a ja jestem sprzątaczką
i moje dzieci sie mnie nie wstydzą tylko ze ja sama sie siebie wstydzę.kiedys mialam dobrą prace a potem przeprowadzka i spadek w dół i jakoś trochę mi głupiupo. alę dobrze zarabiam i stać mnie na więcej niż wtedy gdy mialam ten dobry zawód. Pamiętaj że 1 . żadna praca nie hańbi 2. pracujesz dla pieniędzy a nie dla idei.

Gość pociesze cie chyba
Kiedys pracowałam w pewnym sklepie z jedna kobitka Potem sklep zamknieto Ja pracuje w banku przy obsłudze klienta -doradca finansowy A ta kobitka poszła sprzatac do szkoły ZAłozyła sobie rachunek w moim banku I co ? Na moje konto co miesiac nawet 2 tys nie wpływa A ona zarabia 2 i pół tysiaca i do tego systematyczne premie nawet po 700 zł Ja premie widziałam ostatni raz z rok temu Ciesz sie ze masz prace i nie patrz na mame Liczy sie ze sama o siebie dbasz :)

Gość rrrrrrrrrrtg
ja mam 1750 zł

masz więcej ode mnie. a co sprzątasz? bo ja klatki w blokach.

Gość rrrrrrrrrrtg
ale ja jestem kierowniczką sprzątających ale sama sprzątam tak samo jak oni

Gość pociesze cie chyba
nowidzisz to tylko 50 zł mniej niz ja :)A ja bankierem jestem :D ta kolezanka w prywatnej szkole sprzata takiej zagranicznej dla dzieci z wyzszych sfer :) Mama sie pogodzi a ty badz dumna U mnie sa panie sprzatajace i moje kolezanki nigdy inaczej nie powiedza jak sprzataczka A dla mnie to jest pani Zosia PMarysia czy P Kasia Szanuje je , czesto rozmawiam i zartuje .Zeby nie one to o własne smiei bysmy sie przewracały a same kobiety pracujemy Nigdy nie wiadomo jak sie zycie potoczy Pani prezes firmy tez moze kiedys latac z mopem jak jej na waciki zabraknie :) Pozdrawiam cie i trzymam kciuki Jak sama poszanujesz swoja prace i siebie to inni tez to zrobia Mama tez :)

Gość rrrrrrrrrrtg
Ale ja zawsze byłam pracowita, lubie to co robie mój przełożony mnie chwali mówi że dobrze zarządzam grupą i ludzie mu mówią że jak na tyle osób co nas jest, a jest nas mało a obiekt który sprzatamy jest naprawde ogromny to dziwią się że jest tak dobrze że nawet się nie spodziewali.

widzisz ile nas tu jest/ pomyśl gdyby nie my sprzątaczki to jasnie panstwo zgniliby we wlasnych brudach. powodzenia, usmiecu na twarzy i pamiętaj ze pracujesz dla pieniędzy a nie dla tego co inni myslś. papa :)

Gość rrrrrrrrrrtg
Chodzi o moją mamę poprostu a nie o moja pracę. Dlaczego ona taka jest? Nierozumiem jej opinia innych ludzi jest dla niej wazniejsza niż ja.

Gość rrrrrrrrrrtg
Chodzi o moją mamę poprostu a nie o moja pracę. Dlaczego ona taka jest? Nierozumiem jej opinia innych ludzi jest dla niej wazniejsza niż ja.

Gość nvpiovktfr
wstyd to jest kraść!

Gość hygfcx
wstyd to jest kraść!