Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghsswdefsg

*****ile zarabiaja wadi mezowie??? *******

Polecane posty

Głos z serca, nie dziwię się że brat tyle zarabia, jak sobie pomyślę o moich odsetkach z kredytu hipotecznego i popatrzę jakimi furami jeżdżą bankowcy, to tak jakoś mi ciśnienie wzrasta...

Gość jazzy...
ja 1.800 ....facet okolo 3 .ooo w funtach.......ale na poczatku jak przyjechalismy do angli mielismy obydowje po 800 wyplaty...

wcale w bankach tak pieknie nie jest :/ trzeba byc cwanym i bez zasad szczurem zeby wyciagac tyle :/ tak samo z ubezpieczeniami :/ a z tym grabarzem i technikiem sekcyjnym to faktycznie tacy ludzie powinni zarabiac duzo bo to wredna robota :/ ja podziwiam takie zawody trudne psychicznie dla ludzi, a zazwyczaj wlasnie w tych zawodach zarabia sie malo :( prawda jest taka ze dzis najlepiej poplatne sa zawody rzemieslnicze i fizyczne :) a wszystkie studia mozna sobie wsadzic...

ja wsadzilem pod poduszke swoje wyzsze i wyjechalem.. Brat dobrze sobie radzi nikomu kredytow nie wpycha ;) dobre prowizje i mozna zyc.. Sam bym tak chcial ale sami wiemy jakie sa zarobki w tej polsce Jesli jest dobra praca to na ogol tylko po znajomosciach :((

No rzemieślnicy, to się cenią... Mnie gościu zaśpiewał, za wymianę zaworu przy rurce z gazem - zawór miałam kupiony - 50zł. Wyśmiałam go. A do tego był niemiły. Moja koleżanka, która wykłada na uniwerku gdzieś na wyspach, kiedyś powiedziała, że zrobi sobie kurs na hydraulika, bo na wyspach hydraulik to jest pan i zarabiają ogromne pieniądze :)