Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stracona...

jak mam dalej zyc...

Polecane posty

Gość stracona...

wrocilam do domu-ojca nie było...kiedy wyszlam zobaczyc jak ida prace drogowe prowadzone kolo mnie zobaczyłam ojca jak spi w naszym lesie..pijany...jest alkoholikiem...zostawilam go tam -bo i tak nie dalabym sama rady go przyniesc do domu..zreszta to nie jest pierwszy raz...kiedy poprosilam kilka lat temu mame,by odeszla-bo sie o nia zwyczajnie bałam-nie zdawalam sobie sprawy jak bedzie mi ciezko samej tu-z nim...w koncu to moj ojciec.... jak sie teraz okazalo okradli go...jutro jade przez pol Polski na pogrzeb babci ktorej nie widzialam z 6 lat-bo mnie zwyczajnie na to nie było stac....moze na swoje szczescie była chora na alzchaimera....ciezko mi samej.nie mam meza.jestem sama....z nim... staram sie kazdego dnia przezyc-w koncu ja utrzymuje dom, jego-i wiem ze nawet jego zycie ode mnie zalezy.... gdzie znalezc nadzieje.....

Gość bababba
nei wiem jak sobie radzisz ..nie masz przyjaciół , rodziny do której możesz sie zwrócic o pomoc? cięzko samej życ i utrzymywac dom i ojca , który jak opisujesz jest alkoholikiem . Przykro mi równiez z powodu smierci twojej babci , mimo ze nie mialas z nią kontktu od lat