Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimeka

Opieka 6-latki

Polecane posty

Gość anonimeka

Zostawiłem moją córkę 6-letnią pod opieką babci. Po powrocie, wieczorem,córka przyznała sie że bawiła się sma na osiedlu pod opieką 9-letniej kuzynki,oprócz tego biegały po klatkach schodowych, ponoć zaczepiali je jacyś chłopcy. Potem odprowadziły ciocię na drugie osiedle po czym wróciły same. Moja żona jak to słyszała to dostała gęsiej skórki . Nie chcemy w żaden sposób ograniczać kontaktów z babcią ale...!!! Może zbytnio przesadzamy z nadopiekuńczością i wszystko jest OK.. Proszę o poważne wypowiedzi ,szczególnie rodziców.

myślę że wasze obawy są uzasadnione.Również mam córkę w wieku 6 lat ale sama nigdzie nie wychodzi i nie czuję abym była nad opiekuńcza.

Gość turjtkkk
Zgłupieliście? Moja pięciolatka całe dnie biega po osiedlu, mało tego, wszystkie je koleżanki robią podobnie :) Kto pilnuje sześcioletniego dzieciaka? Odbiłło wam?

Gość bez przesady 6 latka juz
taka glupia nie jest i nie wybiegnie pod samochód itp poza tym byla z 8 latka ktora juz swoj rozum ma. Ja jak mialam 6 lat to sama chodzilam do przedszkola, jedynie rodzice mnie odbierali bo samej z przedszkola by mnie nie wypuscili. Chodzilam na zakupy dziadkowi i bawilam sie z dala od domu

myślę że wasze obawy są uzasadnione.Również mam córkę w wieku 6 lat ale sama nigdzie nie wychodzi i nie czuję abym była nad opiekuńcza.

Gość cmdjdjffjjf
taka glupia nie jest i nie wybiegnie pod samochód itp poza tym byla z 8 latka ktora juz swoj rozum ma. Ja jak mialam 6 lat to sama chodzilam do przedszkola, jedynie rodzice mnie odbierali bo samej z przedszkola by mnie nie wypuscili. Chodzilam na zakupy dziadkowi i bawilam sie z dala od domu

Gość zajebisty temat
zostawiłem córkę pod opieką babci.....jak powiedziałem żonie.... czyli ty miałeś zająć się dzieckiem a zwaliłeś to na swoją Matkę..... faceci

Gość zajebisty temat
zostawiłem córkę pod opieką babci.....jak powiedziałem żonie.... czyli ty miałeś zająć się dzieckiem a zwaliłeś to na swoją Matkę..... faceci

Gość tylko dzieci z patologicznych
rodzin szwędają się same po osiedlu:O

Gość tylko dzieci z patologicznych

Gość innaanna
mam prawie 7-letnią córkę i nie miałabym odwagi jej samej nigdzie puścić, bo ma jeszcze bardzo głupie pomysły :O