Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnana mamusioa

samotna mama i miłośc

Polecane posty

Gość samotnana mamusioa

czy 22letnia samotna mama noworodka ma szansę na milosc??? czy samotnej kobiecie z dzieckiem trudniej znalesc faceta?? czy facetów odstrasza dziecko??????????

znalazłas milosc.....to malenstwo to czyta ...bezintersowna szczera milosc.....wiekszej juz nie znajdziesz no i bo po co :) pozdrawiam was i powodzonka

Na pewno nie bedzie Ci łatwo, nie rób nic na siłe to najważniejsze... Ale uważam że każdy ma szanse na miłość i szcześliwe życie, wiem co mówie, sama mam 22 lata ale moje dziecko ma ponad 2 latka a jednak znalazłam kogoś kto nas pokochał. Wiec głowa do góry, wszystko przyjdzie w swoim czasie, musisz tylko w to wierzyć!

Gość ytytrytryt
Po pierwsze będzie ci trudno a to dlatego, że masz jeszcze siano we łbie. Dopiero co dziecko urodziłaś i nim powinnaś się teraz zajmować a nie myśleć o facecie. Drugie chcesz mieć do kolekcji?

Gość to tylko ja... cały ja
Jeśli szukasz odrobiny nadziei to powiem Tobie, że masz szansę znaleźć faceta;) Wcale nie musi to być trudniejsze. Najprostsza rada - to nie szukaj na siłę, po prostu bądź sobą;) Ciesz się chwilami spędzonymi z maleństwem, niech jedna decyzja nie zmarnuje Ci życia:)