Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek ze Śląska

Problemy z żoną, POMOCY

Polecane posty

Gość Tomek ze Śląska

Witam. Mam 31 lat i o 3 lata młodszą żonę. Oczywiście, lubimy spędza ze sobą trochę czasu, ale bez przesady. Dzisiejsza sytuacja bardzo mnie zaniepokoiła, rozważam odejście od żony. Dzisiaj o godzinie 16 uprzedziłem żonę że rezerwuję sobie czas dla siebie, żądam żeby mi nie przeszkadzała. Najczęściej w tym momencie żona usuwa się do kuchni, lecz jeżeli to nie pomoże pomagam sobie skórzanym pasem lub ręką. Godzina 20:10, zaczyna się studio, jestem gotowy na mecz Niemcy-Hiszpania. Otwieram sobie pierwsze piwo (Warka- polecam, najlepsze piwo na rynku), rozpakowuję paczkę prażynek i wygodnie rozsiadam się w fotelu mając przed sobą 42" telewizor SONY. Zaczyna się mecz , słychać pierwszy gwizdek. I w tym momencie po raz pierwszy się zaniepokoiłem. żona najczęściej przebierając w garach robi to dość głośno, tym jednak razem nie słyszałem nic. Zignorowałem - nie chciałem nic przegapić. Jednak pod koniec pierwszej połowy nagle otworzyły się drzwi. Stała w nich moją żona w białej, koronkowej bieliźnie. Spytałem dość stanowczym głosem czego chce. Cichutko wyszeptała: Seksu. I w tym momencie moja cierpliwość się skończyła. Wyskoczyłem z fotela jak poparzony, zabrałem ze stołu pustą butelkę i już gotowy byłem ją uderzy , ale moją uwagę zwrócił strzał Piotra Trochowskiego w kierunku bramki Casillasa. Kiedy odwróciłem się przypier..... żonie jej już nie było I tutaj pytanie do was, co zrobić w tej sytuacji. najchętniej wyrzuciłbym wszystkie rzeczy tej szmaty przez okno. To już jest chore jak kobieta nie myśli. W najważniejszym momęcie zawraca facetowi głowę... CO ZROBIĆ ?!

Gość mają downa bo klikają
nie chce sie czytac tego belkotu skróc to

Gość Tomek ze Śląska
Nieroby z Polski B nawet czyta nie umieją, nie dziwie się wam. U was to jeszcze puszcze i bory

Gość gość
Wtedy kobietą się chce seksu :D Przypomnij sobie jak np Ty chcesz seksu ona może mieć w planach coś innego ale się poświecić dla Ciebie Nie mówi tego ale tak myśli Takie są kobiety i wiele przypadków takich znam Nie panikuj My też mamy prawo coś bardzo chcieć i nie powinien być dla Ciebie ważny wtedy mecz tylko ona Musiało jej być przykro Współczuje jej choć wiem że masz prawo być rozdrażniony ale odejście to przesada :)

Gość lileeela
spadaj nudziarzu, nie chce mi sie ciebie czytać

Gość wszystkie Tomki
to imbecyle i złodzieje z rozpierdoloną psychą :-O

Gość Tomek ze Śląska
Żona zamkła się w łazience, chyba łka. A teraz jest po meczu i chce mi się seksu. Czy powinienem wywarzyć drzwi i spełnić obowiązek małżeński nawet siłą, czy zostawić babsztyla w spokoju i zjechać na ręcznym pod nocny film na RTL 7 ?

Gość ja mam najlepsza rade
wez ty se koło i jebnij sie w czoło. Swoja droga, widac, ze są wakacje, bo durne gimgówna typu tomek ze sląska siedzą na necie i wypisują pierdoły.

Gość Tomek ze Śląska
Zamknij japę smarku, sam jesteś gówniarzeria z podstawowki. Ja się tu poważnie pytam !

Gość Tomek ze Śląska
głupie dziwki, spać idźcie bo na gotowanie już za późno a rano trzeba mieć sile wstać i obsłużyć męża pytam sie tylko prawdziwych mężczyzn, co te podludzkie pasożyty żerujące na pieniądzach zarobionych przez swojego pana mogą wiedzie o wolności podejmowania decyzji

Gość a po co wy w ogóle
komentujecie te marne wypociny głupawego gimgówna????

Gość Tomek ze Śląska
Nie podszywac się polskie karaluchy!!!

nooo czary mary a teraz się obudź i wróć do rzeczywistości :classic_cool:

Gość Liza66
Ale jestes pojebany,ja na miejscu twojej żonki dawno bym cię puściła kantem a przedtem dojebała ci 2 mertowe rogi

Gość Liza66
Znam autora tego topiku! To mój sąsiad,on jest chory psychicznie ,schizofremia wybaczcie mu

Gość Liza66
codziennie rano obrabiam pałę mojemu murzyńskiemu pomagierowi :classic_cool:

Gość Liza66
To wyżej to słaby podszyw

Gość Liza66
To wyżej to słaby podszyw

Gość Tomek ze Śląska
Okej cofam temat ,wybaczcie mi jestem nieszczęśliwym człowiekiem ,a to dlatego,że moja żoneczka miała romans .Niedawno to odkryłem i niemogę się pozbierać z tąd tyle niechcęci i nienawisci do niej

Gość Tomek ze Śląska
Chciałem tylko spokojnie żyć ,żeby robiła porządek w domu ,prała,gotowała a ona na to,że mam jej pomagać. JA zarabiałem pieniądze to dlaczego miałem jeszcze charować w zabawie w dom.Wychodząc za mnie wiedziała jaki jestem

Gość Tomek ze Śląska
A teraz jeszcze ryczy w łazience, nie mam ochoty jej dotykać po tym jak ją walił inny kolo,brzydzę się i co mam zrobić

Gość 00011010011101100101001011
Jak nic, to pisze Kamecha na pomarańczowo :D

Gość jaaaaa2o
mógłbyś mnie wyruchać ? wydajesz się być taki silny mrrrrr