Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do facetów z kafe

Panowie, przeszkadzają Wam rozstępy u kobiet?

Polecane posty

Jestem zgrabna, mam szczupłą, jędrną, kobiecą sylwetkę, z której jestem bardzo zadowolona... Do momentu, gdy jestem ubrana. W wieku dojrzewania szybko urosłam i nabawiłam się rozstępów - na udach, biodrach, pośladkach, piersiach... Teraz zbladły i nie da się za bardzo nic z nimi zrobić, powoli się do nich przyzwyczajam, ale i tak mam na tym punkcie straszne kompleksy. Przy byłym chłopaku udawało mi się je jakoś przezwyciężyć, ale teraz wróciły na nowo :( Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Tez jestem ciekawa waszych odpowiedzi, co prawda dopiero teraz podczas ciazy pojawiają się, ale zastanawia mnie czy to my jestesmy przewrazliwione czy rzeczywiscie to facetów odrzuca

Mój były twierdził, że tego nawet nie zauważa i że nie robi mu to różnicy... No ale wiadomo, on ze mną sypiał, więc co miał mówić? :P Z drugiej strony, jemu po wieku dojrzewania też zostały rozstępy wzrostowe - na plecach. Gdyby mi ich nie pokazał, to bym ich nie zauważyła, a jestem przewrażliwiona na ten temat... Angellss19 - gratuluję :) Swoją drogą, nie wszystkie kobiety mają rozstępy po ciąży, może uda Ci się ich uniknąć? Smaruj się oliwką czy coś.

Gość mnie to strasznie odrzuca
jak rozstępy to skóra zaraz wyglada staro, a mnie nie kręcą obwisłe cycki i dupa z cellulitem, lepiej nie zawracaj glowy zadnemu facetowi, najlepiej ubierz sie w habit :classic_cool: 🖐️

No jestem na koncu 2 miesiąca, a pośladki juz mam cale w rozstepach:( Musze zaczac szybko sie ratowac. Moj facet tez sądzi,ze nic nie widzi i mu to nie przeszkadza, ale to chyba z czystej grzecznosci

Pewnie to zależy od genów... Ale to dziwne, już sporo przybrałaś na wadze czy po prostu to kwestia hormonów? Ja polecam masaże oliwką, dzięki temu spłycają się i bledną, choć na takie czerwone może pomogą jeszcze jakieś kremy przeciw bliznom czy coś.

Gość a właśnie że nie przeszkadzają
no chyba że matołom i ofiarom losu :) którzy napatrzyli się na lalki photoshopowe:) moja dziewczyna nie rodziła, nie była w ciąży, jest po 20-stce, okrąglutka, z dużym biustem, ciałko ma jędrne, ale ma rozstępy. No i co z tego?! w wieku dojrzewania, gdy szybko się rośnie lib/i gdy jest duży spadek/przyrost wagi można się ich nabawić i moim zdaniem nie ma w tym nic odrażającego :) ja ją pokochałem nie za ciało (do którego dobrałem się później) tylko za to jaka jest i nie mam argumentów że za to, czy za tamto, po prostu ją kocham i już :) i nigdy nawet nie wspomniałem, że ma rozstępy, ona przecież doskonale o tym wie, a skoro nie wstydzi się swojego ciała, nie zakrywa się przede mną to cóż mi pozostaje jak tylko się za nią zabrać i schrupać? :) Jestem samcem i jakby to wiele kobitek określiło - wzrokowcem - owszem, nie wyprę się, ale mam też rozum i jak trafiam na właściwą kobietę to po cóż mam sie doszukiwać w niej niedoskonałości (każdy je ma) skoro widzę cała mase pięknych zalet?! to tylko rozstępy :) prędzej czy później się i tak pojawią... zamiast myśleć drogie panie o pierdołach lepiej zaakceptujcie siebie. Gdy kobieta akceptuje swoje ciało, facet automatycznie robi to samo. Bo gdy kobieta ma kompleksy powtarza jaka to gruba i brzydka - kto by chciał z taką być? chyba wariat!!! Drogie panie! więcej radości z życia które i tak jest krótkie więcej wiary w siebie - faceci nie są tacy okropni jak się wam wydaje i naprawdę mało który zdrowy i normalny facet będzie miał do rozstępów zastrzeżenia :) a jak będzie je miał to znaczy, ze sam ma gorsze defekty, tylko nie chce o nich gadać

A właśnie - to bardzo ciepła, budująca wypowiedź, zazdroszczę Twojej kobiecie ;)

jeśli mało widoczne to nie przeszkadzają jeśli bardziej to już musiał bym zobaczyć ale pewnie tez by nie przeszkadzały ;)