Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniafajnaania

JAKI LAPTOP KUPIC--kto sie zna i doradzi?

Polecane posty

Gość aniafajnaania

jaki ma miec procesor i ile pamieci? nie bede grala zero gier - ale chce by byl szybki w miare np 10 na raz otwartych stron www w tym czaty pisanie maili jednoczesnie i aby nie zwalnial nie zamulal sie do tego czasem obrobienie zdjecia w photo -shopie czy musi byc najnowszy procesro np core i-3 czy cor 2 duo lub nowe celerony? a grafika zintegrowana ?

Gość aniafajnaania
jest tu jakis komputerowiec

Gość ty mi pśp lepiej powiedz
w laptopie wszystko masz zintegrowane. a ilosc otwartych stron www to nie jest kwestia samych parametrow laptopa, ale takze parametrow przegladarki i sieci z ktorej korzystasz, a na to juz nie masz wplywu

tak naprawde do samego neta to jest zwykly acer d250 styknie z systemem XP, photoshop cs4 na tym hula, sprawdzałam, dużo nie ttrzeba

Gość specccc
HP I Dell ,nie polecam.HP dosc czesto sie psuje do dell sa bardzo drogie czesci)ladowarka itp).najlepszy z najlepszych o dziwo jest Sony.polecam

bardzo dobre a jednoczesnie cenowo bardzo przystepne sa Asusy. ja mam, znam kilka osob ktore maja, i naprawde moge polecic, bo wszystkim dziala dobrze :) natomiast kolega mial toshibe i mowi ze takiego gowna wiecej nie kupi.

Gość NIESMIALY CHLOPAK
specc--a sluchaj toshiba dobre robi laptopy solidne? a grafika moze byc zintegrowana?

Gość najdziwniejszy
laptop z integra za taka cene to jakas kpina 🖐️

Gość aniafajnaania
specc --a toshiba dobre robi laptopy? solidne sa?

Gość tak sony jest bardzo tanie
i ma bardzo tanie części ;) może jeszcze polecicie Acera ;). Psują się wszystkie komputery przenośnie, DELL i HP z serii dla firm mają bardzo dobry bezproblemowy serwis nie to co inne firmy, nie wiem jak firma sony ale podobno laptopy (opinia serwisu) są bardzo trudne w naprawie, nie psują się często, ale naprawy mogą być niemożliwe ;)

Gość jelcz342
Laptop min z dwu rdzeniowym procesorem poadzi sobie z internetem i obróbkom zdjęć. W przypadku internetu będzie ważna przepustowość łącza im większa tym lepiej.