Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wam sie udalo?

do wysportowanych mam

Polecane posty

Gość jak wam sie udalo?

niecałe 2 tyg temu urodziłam synka, jest kochany fantastyczny i jestem mega szczesliwa. Ale jest jedno ale, mój brzuch...w ciazy przytylam 12 kg i juz to zrzuciłam ale moj brzuch to koszmat, rozstep na rozstepie, wielki fald zwisajacej skory i rana po cesarce. czy uda mi sie to kiedykolwiek doprowadzic do porzadku? Obecnie smaruje mustela... Podpowie jakas mama?

Witam . Ja drugą córeczkę urodziłam 2 miesiące temu. W ciąży przytyłam 16 kg (wiem dużo :( ) Ale teraz już to zrzuciłam i widzę,że brzuch staje się bardziej elastyczny,wraca do normalności . ;)

Gość jak wam sie udalo?
up moze jeszcze ktos cos powie

Gość ioioioio
Ja jestem dość szupłą osobą w ciazy przytyłam tylko 9 kilo, jak się mała urodziła to figura była cały czas taka sama ale przez jakiś czas (raczej dłuższy) wisiał mi taki kawał skóry, rozstępów nie miałam, smarowałam raczej rzadko po paru miesiącach może 3 brzuch wyglądał tak samo a nie ćwiczyłam nie smarowałam. Tylko nie wiem co Ci poradzić na rozstepy bo to juz jest gorsza sprawa, jak są czerwone to może je jeszcze kosmetyczka usunąć ale jak już są białe to nic z tym nie zrobisz.