Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak powiedziec dziewczynie

jak powiedziec dziewczynie ze chce zeby lakierowala paznokcie u nog

Polecane posty

jestemsmy razem 6 tygodni a ona tego nie robi i nie, nie jest to prowokejszon ja po prostu lubie jak kobieta jest zadbana a paznokcie u nog sa tego dobra wizytowka

powiedz jej że ci sie to podoba :) proste jak drut :D

Gość a dlaczego tylko u nóg
u rąk też nich maluje ;) elegancja nie polega na półśrodkach :P

Gość kocicaaa
kup jej w formie prezentu wizyte u kosmetyczki na pedicure z żelowanie stóp , french utrzymuje sie 6 tyg:) piękne stópki przez dlugi czas koszt ok 60-80 zł

jak nie umiesz powiedziec to sam zaproponuj ,ze jej pomalujesz

na marginesie mnie tez sie podobaja pomalowane paznokcie u stóp a zwłaszcza na czerwono :P

Gość nożeszkurwamać
6 tygodni a będzie już ją lepił jak mu się podoba a cycków nie ma za małych przpadkiem? duże cycki to dopiero prezencja ty może popatrz na siebie brudasie

Gość vnm
kuźwa po 6 tygodniach juz mu się nie podoba ze dziewczyna nie maluje paznokci u stóp...a co ci się nie będzie podobać po 12 tygodniach?...za małe piersi a może usta? :O:o

Gość Livre__
Zafunduj jej pedicure,ale nie wiem,czy wtedy na tych 6 tygodniach się nie skończy.

Gość sam sobie pomaluj jak ci
sie podoba :)

Ja się dziwnie czuję bez pomalowanych... obowiązkowo czerwień :P Powiedz jej, że Cię to strasznie jara :D

Gość omfgggg
poyebbb no poyeeb

Gość Wspieram Cie,badz twarda, bo..
Kup jej jakis super lakier w prezencie. Moze jej nie stac na takie cos i woli nie zaczynac. jak sie ucieszy i go uzyje, to ok, jak sie nie ucieszy, to odpusc i przepros ja za ten nietrafiony prezent. I zaakceptuj, ze ona nie ma takich potrzeb, jak ty. A jesli dla ciebie to taki dramat, to zmien sobie laske, skoro dla ciebie jest najwazniejsze to, jaki ma kolor paznokci u nog... zgroza... a co innego ci jeszcze w niej nie pasi? bo moze latwiej byloby poszukac sobie innej, a tej dac swiety spokoj i jej nie robic wody z mozgu? moze ona po prostu tak lubi? jest naturalna i final?

jak ona moze nie malowac? ja sam maluje i czasem zaloze nawet ponczoszki

Gość 433gaga
Jezu, co za problem? Powiedz jej, że ma takie śliczne słodkie paznokietki u stóp i zapytaj ją, czy lubi je malować. I tyle.

jem kupe

Gość Wspieram Cie,badz twarda, bo..
jakby on uwazal, ze ona ma sliczne i slodkie paznokietki, to by sie nie zalil, ze nie maluje... Wlasnie mu doradzilas, jak on ma ja zmanipulowac... "Najpierw ja oklam, a potem zapytaj, czy zrobi, to co ty chcesz?"

Gość 433gaga
A co ma jedno do drugiego? Przecież chyba nie chce, żeby zamalowała grzyba na tych paznokciach tylko je udekorowała :-]

Gość 433gaga
Kiedy sama chciałam, żeby mój facet się trochę opalił to powiedziałam mu podobnie - Słonko, masz takie silne, męskie ramiona (prawda i komplement zarazem), super wyglądałbyś opalony. On stwierdził, że też chciał się opalić, ale nie było kiedy. Wielkie mi kłamstwa i manipulacje :-]

ona takie zolte te paznokcie w paru miejscach i troche pokarbowane , mysle ze ciemny lakier bo ty zakryl

Kup lakier do paznokci:P i powiedz,że podoba Ci się taki kolor na stópkach:) na jej stópkach oczywiście:)