Gość ..ona.. Napisano Lipiec 29, 2010 troche nie na temat, ale najgorzej nadmuchac materac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 ja chciałabym zobaczyć jak dmuchacie i jaki tego efekt. Mi się zdaje, że to inna taktyka :P :D:D;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 29, 2010 30, jesli masz na mysli materac, to ja bym nie dała rady:P zemdlałabym chyba:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 fakt - jako jedyny z tego towarzystwa dmuchać może maxym. My możemy być na miejscu materaca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Lipiec 29, 2010 i jak widać nie narzeka... wręcz przeciwnie....;) odwieczny temat na który brak plotek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Lipiec 29, 2010 30paro, a pisz za siebie :P Nie chce byc materacem, takie malo kobiece;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 ja czasem lubieee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 29, 2010 w kwiatki, a jakby to byl materac w kwatki ? ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Lipiec 29, 2010 Ja jestem "gatki w kwiatki" cheba byloby za duzo.... lepiej bym sie czula na lace niz materacu:P;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 to mnie panowie robotą zarzucili, ale ja sprytna jestem i im wszystko pieknie szybko znalazłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 29, 2010 materac by Cie uchronił od mrówek na łace;) o czym my w ogóle piszemy, bo sie chyba z lekka pogubiałam:P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 29, 2010 a co chcieli? ci panowie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 moim zdaniem mowa o tym, że nas źle uczyli bo kazali dmuchać a to trzeba zasysać że tak powiem :P Materace - temat poboczny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Lipiec 29, 2010 Ona.... uhm, o zyciu dojrzalym, czyli na temat;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 katalog części i takie tam pompy hydrauliczne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 29, 2010 aaa o zyciu dojrzałym mroowek ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 29, 2010 Hehe pomy, to kojarza mi sie z posuwistymi ruchami :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 uuu... takie hydrauliczne tłoki to mają prawo :P Że też wszystko się kojarzy z jednym :o Powiedziałabym, że głodnemu chleb na myśli, ale ja rzadko głodna chodzę :P chyba, ze Wy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Lipiec 29, 2010 Ona, ale masz ....kudlate ;))mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 29, 2010 chyba mam dni płodne:P hahahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 u mnie grzeje :) jakieś ponad 25 st na pewno jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 to ja mam chyba te płodne na okrągło :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Lipiec 29, 2010 Ruchem posuwisto niespiesznym.....zmierzam do domu... Kudłatośc moja jest bliska Waszewj :P buźka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 29, 2010 zapach deszcze bywaj mi została jeszcze godzinka.. kurcze gdyby nie to kafe, to bym duzo wiecej zrobiła dzisiaj.. trzeba dac sobie po łapkach;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 tak to już jest chyba po 30 :) kudłać się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 a może kudłacz raczej :P ..ona.. e tam.. co tam praca........poczeka.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 29, 2010 no tak.. jak to mówia praca nie zajac... ale jak ucieknie, to co mam go po łace szukac;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..ona.. Napisano Lipiec 29, 2010 ale jak maxym grzecznie pracuje no no:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Lipiec 29, 2010 szkoli.. :P mi moja praca zwiać może, ale czy będę ostro pracować czy nie, za wielkiego wpływu na to nie mam. Rodzinne układy mogą mnie wygryźć i nic nie poradzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikail v30 Napisano Lipiec 29, 2010 polecam fajne kubki: http://allegro.pl/show_item.php?item=1157643645 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach