maxym 43 14 Napisano Sierpień 4, 2010 ja do swojej mówie że Tygrys przybywa nie kogucik ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Ja tam nie mam jakiś szczególnych określeń ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Dzień dobry :) Jestem... zaginiona w akcji... ale wróciłam do świata żywych :) Zarobiona, ale jak sie ogarnę, zajrzę :) Spokojnego dnia życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 zapach deszczu dzieki i nawzajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 haloo... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 4, 2010 no jestem jestem :) aleś Ty dzis nakręcona hihi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 za mało pracy w pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 http://www.kciuk.pl/Zobaczcie-najnowsze-projekty-zmian-przed-Palacem-Prezydenckim-a21265 nakręcona? :) Jak zawsze :) za mało pracy?? hmm.. może coś w tym jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 4, 2010 doskonały projekt z Poniatowskim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 też mi sie ten giermek u boku podoba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 He he, dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ironiazwamizapanbrat Napisano Sierpień 4, 2010 No faktycznie macie się z czego smiac:O Jeszcze tan wasz tusek i cala reszta pokaze na co ich stac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 moim zdaniem obojetnie kto to nie będzie i tak naszym kosztem żył będzie to co za różnica :o W niedzielę mam rodzinną imprezę a tak mi się nie chce.... :o:o:o ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 może ze mną coś nie teges bo mnie polityka nie bawi, nie wzrusza i w ogóle mało mnie interesuje, bo i tak nic dobrego jak do tej pory w moje zycie nie wniosła.. Przepraszam - ulgę na dzieci w rozliczeniu mam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 To cały weekend masz z głowy, takie przygotowania zajmuja dużo czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 ja gościem będę :P Upiększać się jakoś specjalnie nie mam zamiaru to czasu wiele tu nie stracę, gorzej juz na miejscu :o Nie moje klimaty... no i driver jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nice*Sukub 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Piatka, trzydziestoparolatki :D trzydziestoparolatka..----> tez mam w niedziele impreze urodzinowa i juz zaczynam kombinowac jak się z tego wykrecic, tym bardziejżze jestem trakcie remontu :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Witam Was:) Zakupy na poprawienie humoru, mnie sie udalo!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Myślałem, że u ciebie, to nie jest tak źle, gorzej że jeszcze kierowca. A musisz iśc? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ironiazwamizapanbrat Napisano Sierpień 4, 2010 Nie bawi nie wzrusza, nie interesuje :O Co nie przeszkadza ci się smiac z rzeczy, któych do konca nie pojmujesz. I tacy jak ty własnie są najbardziej niebezpieczni, bo nie zauwazają, co niektórzy "mądrzy" politycy robią z naszym krajem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 siostra mojego M - nie mam jak się wykręcić :( Z kolei mój mały ma w poniedziałek urodziny - a w tyg ja do wieczora pracuję, ale kogo to obchodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Czyli za siostrą męza za bardzo nie przepadasz. No ale to tylko pare godz...heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Jarex i Ty tu:) Pozdrawiam:) Nie przeszkadzam Wam?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nice*Sukub 0 Napisano Sierpień 4, 2010 ironiazwamizapanbrat, chwila, chwila, mnie interesuje polityka i co mam z tego...wrzody żołądka i od kilku dni ciagły wkurw. Wierz mi, moje zaangazowanie nic nie zmieniło, wiec po co to ?..... Chyba wolałabym brak zainteresowania ta dziedzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ironiazwamizapanbrat Napisano Sierpień 4, 2010 Moja uwaga była to tych, co to niby się nie interesują, ale zdanie mają i to zazwyczaj przesmiewcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Witaj w kwiatki A no bywam tu i tam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 na szczęście mogę się interesować czym chcę i żadnego tu wpływu nikt na mnie nie ma :) Cześć kwiatek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Zakupy udane?? :) Z innej beczki - byliście ostatnio na czymś fajnym w kinie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Jarex ja od niedawna tu..przyjemnie wiec sie przylaczylam. A maili to jzu nie piszesz:( ;) 30parolatko urodziny przed Toba... ja bede synkowi wyprawiac i ju z nad menu i zabawami rozmyslam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Ja juz dawno w kinie nie byłem. Kwiatek po powrocie z wojaży po Polsce, jakos sie rozleniwiłem jesli chodzi o maile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach