trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 mój 2latek to dzieciaków nie zapraszam - kolegów jeszcze nie ma ;) Chciałam kameralną imprezkę w niedzielę zrobić, ale cóż... dupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 udane, udane, kupilam gorsety Triumpha z przeceny...prawie za darmo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 myśmy w czerwcu byli z kaliszu na wystepach gościnnych i z okazji tego, że bez dzieci pierwszy raz od daaawnaaa, to poszlismy do kina, a że była to godz. 13.30 to obejrzelismy - Zaćmienie :D:D:D:D w sali pełnej nastolatek. A co tam - baaaardzo fajnie było ;);) i nie film mam na myśli ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Gorsety...dla siebie...fajne? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Jarex prosze sie poprawic i napisac;) 30parolatko, moj 3 lata i kolegow z przedszkola ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 trzydziestoparolatka.. a co masz na myśli...jeśli nie film ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 to ile tych gorsetów?/ :) i za ile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 nie będę się wdawac w szczególy ;) Z dvd polecam - To skomplikowane - uśmiałam się, że hej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 30parolatko, ja dawno nie bylam :( ostatnio w sklepie mnie zaciekawily okulary trojwymiarowe do telewizora... wrazenia prawie jak w kinie:) Jarex, mnie sie podobaja;)):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 oprócz okularów to odpowiedni sprzęt i obraz nagrywany w tym systemie jest potrzebny.. Ja nawet Avatara nie zniosłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Trzy sztuki 30latko, w przeliczeniu...po 20zl od sztuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 No dobra, nie bedę sie upieral o te szczegoly Kwiatki...czy tylko tobie sie podobaja? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Trójwymiar jak bedzie już bez okularów..to wtedy moze mnie zainteresuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 to rzeczywiście darmocha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Jarex.... hmmm nie wiem, a Tobie tez??:;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Czy mi też..nie wiem, musiałbym zobaczyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 kwiatki @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 jarex pomyśałabym,że okres dostałeś, ale to raczej mail :P:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 30latko...a to tak znaczy??:)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 trzydziestoparolatko.... masz za dlugi nick!! Ja sobie zycze jakies podpowiedzi jak moge zwracac sie do Ciebie !:O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 4, 2010 a do gorsetu podwiązki pończoszki..wow....to ja poproszę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 A nie wiesz? :P @ Jak chcesz. Możesz młoda :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 4, 2010 @ zawsze mi sie z mailem kojarzyło....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 jacy mężczyźni są przewidywalni.... czerwony lakier na długich paznokciach, długie włosy i opalona dupcia? ;)plus szpilki na nogach.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 4, 2010 a nie dupcia własnie nie opalona hihi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 jarex i prawidłowo :) nie wiem czemu tak "to" się też w necie określa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 4, 2010 ale reszta się zgadza?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 4, 2010 haha..no szpilki mogą być i spódnica przed kolanko:)no przepraszam Cie przecież nie szlafrok i papiloty :(albo dres :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 DObrze, bedzie Mloda :) I nigdy mi sie tak nie kojarzylo:) Prawda, faceci wzrokowcy i na szpile zawsze zwroca uwage, nieprawdaz Panowie?;)):P Maxym , czesc:) Na talerzu prosisz? ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Maxym a w szlafroku bez papilotow nie moze byc?:D:P Papiloty mi mama nakrecala gdy bylam nastolatka:D. Mialam dlugie wlosy i ciezkie( zreszta wciaz takie sa) i szybko mi sie prostowaly:O ech.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach