NoNickname 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Hejka Ja juz od tygodnia wybieram sie na roczny przegląd, jakos sie wybrać nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 5, 2010 mail przy nickunieprawidlowy, prosze nie pisac :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 hmmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Mloda ,nad czym rozmyslasz? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Nie wiecie przypadkiem czy grzyby w lasach są. Tak myslę czy kontrolnie do lasu nie pojechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 5, 2010 nad zywotem ludzkim hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 5, 2010 grzyby to nie wiem..ale grzybiarki przy lasach stoją....;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 o grzybach nic nie wiem - bojęsiępająków panicznie i na grzyby nie chodzę... Rozmyślam nad.. nie obrazicie się?? Nad tym, czy chcielibyście żeby wasze połówki ciumki sobie wirtualne i maile z osobnikami płci przeciwnej posyłały.. Powiedziałam.. teraz krzyczcie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Nie będę hipokrytą, ja pisze to niech tez pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 poza tym wymieniłam sięmailami z panem z zakł energ i wkurzona jestem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 jak piszę ę to mi spacja coś nie działa ok :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Tez sie panicznie boje pajakow:O Mloda, rozmowy to nic zlego:) Nie szalej z wyobraznia;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 jarex uuu... ja to zaborcza bestia jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 mnie nie przekonacie :P:P hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 5, 2010 trzydziestoparolatka.. zachowujesz sie jak, chyba wiekszośc kobiet :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Grzyby są..... byłam, kurek nazbierałam... panienek trochę widziałam... i kilka prawdziwków... ale nie zawiele.... pająków się róznież boję, czasem sobie krzyczę, gdy wpadne na jakąś pajęczynę, albo wywijam wiaderkiem (pustym jeszcze oczywista), żeby nie wleźć w toto :D Grzybiarki również widziałam... masakra :P ja tam nie mam nic przeciwko... kiedy wszystko w granicach rozsądku.... ale każdy ma swoje podejście.... (mój nie lubi i nie pisze...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 ale ja to wiem Jarex :) razcej trzeba to zaakceptować albo mnie nie lubić :o A to trudniejsze :D:D:D hihi Niech żyje skromność :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Mloda , hamuluj :P:P ... przeciez widzisz, ze Jarex na mnie nawet specjalnej uwagi nie zwrocil :) Zreszta, nie bede Cie przekonywac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 5, 2010 ja nie należę do grona zaborczych.... :) ale zazwyczaj mam inaczej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Ale też się spotkałem u wielu kobiet....ja jak pisze, to ok....ale żebym wiedziała że moj pisze...to bym mu oczy wydrapała. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 wyluzujcie, mi tak ogólnie chodzi... Nie robię tak i nie chce żeby mój tak robił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 5, 2010 to tylko rozmowy, wymiana zdań. Kwiatek....widzę cie, widzę cie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 jarex - to Ty taki internetowy pisarz jesteś? :P Ja staram się być fair - nie rób drugiemu co tobie niemiłe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Sa tu lepsi pisarze...ja tu pisze sezonowo...jak mam czas :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Lubicie Pearl Jam? daawno nie słyszałam a tu w radiu niespodzianka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 5, 2010 znaczy kto z kim maile wymienia bo przez te stuki w aucie sie zagubiłem ;)ja tam znam jedną laske co maile wymieniała i na gg rozmawiała...a tu programik szpiegujący załozony był..no i sie rypło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Ja tylko z panem z elektrowni :) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 5, 2010 o...na prąd to trzeba uważać....a wyłacznik różnicowo-prądowy załozony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Znaczy się to cuś co się wyłącza w razie przepięcia itp?? :) Mi dowalili za pobór, a wyjaśnić mi nie chcą skąd ta różnica. Odpowiedź brzmi - Porównywanie innych okresów jest niewłaściwe. Prądu zużyłam mniej a do zapłaty więcej - to jest NIEWŁAŚCIWE :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 5, 2010 a jednak sobie nagrzebałam... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach