..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 moglabym miec jakis dlugi urlop... ze dwa miesiace... echhh marzenia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Ona, Ty pracuj, ja bede za Ciebie wypoczywac :) Lepiej Ci?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Mam pytanie jeśli nie chcę jechać na urlop z kimś kto nie jest dla mnie "atrakcyjnym" towarzystwem - ma całkiem inne priorytety i styl życia, to jestem samolubem??? Przecież to ma być oddech dla mnie?? może się mylę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 kwiatki, a nie mogłabys sie ze mną zamienic, ja będe Ci kwiatki podlewała;) 30, rozumiem, ze chodzi nie o męza tylko kogoś kogo mąz chce zabrac z Wami na wakacje...? To ja Ci się nie dziwie, bo jesli bym nie czuła sympatii do tej osoby, to nie byłaby to dla mnie atrakcja wakacyjna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Urlop to ma byc czas do wypoczynku i milego spedzania czasu. Ktos Ci powiedzial,, czy sama probujesz sobie wmowic, ze jestes samolubem? nabiesz duzo powietrza..... nie mozna wszystkich lubic! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Ona, a wiesz, ze am duzo kwiatow i nigdy o nich nie pamietam? Przypomnina mi o tym ich wyglad :O:D Mloda 30, czy to bedzie tesciowa?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 no ja tez czasami zapominam, az biedne się proszą o wodę:) ale ja wierzę, ze one mnie nie zwiodą i nie zwiędną mimo to:) i jak na razie tak jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 ja o roslinki dbam w domu( i mam z tym problem);), a mąz na działce.. potrafi przed praca jechac i podlac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 30, kogo męzus chce zabrac na wspólny wyjazd, bo nie sadze ze tesciową;) tylko pewnie szalonych znajomych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 nie :) ale ktoś z rodziny, starszy od nas. I tylko dlatego, że zaproponował wspólny wyjazd i nie przystoi odmówić, bo jak się wytłumaczyć, to mam się zgadzać??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Wieice, ja jak jadęw góry, to pakujęsięrano, wychodzę na szlak i wracam jak pora kłaść dzieci spać. mnie nie interesują imprezy, piwo, grill - takie rzeczy to mam w domu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Nie jesteś, uwierz... to będzie meczarnia i dla Ciebie i tej drugiej osoby a nie wypoczynek...niestety. Juz to kiedys przerobiłam, wróciłam zmęczona, zfrustrowana.... Potrzebowałam dopiero odpocząć... Ja dbam o zieleń, mam duzo kwiatków i pamiętam o podlewaniu, zwłaszcza, że gadam do nich...taki mój fetysz.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 hmm no ale nawet jak się zgodzisz, to nie musisz chyba z nimi siedziec, jesli wolisz czynny wypoczynek.. chyba mogą to zrozumiec, z reszta mozesz z góry to powiedzic, ze Ty zamierzasz spedzac tak wlasnie czas.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 wychodzimy oczywiście wszyscy-mąż i dzieci też, nie żebyście pomyślały, ze sama :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 e tam sama, mozna z jakimś przewodnikiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 co do zieleni.. to tylko ewentualnie na ścianach ::D:D Zapominam podlewc, o nawożeniu nie wspomne.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Sierpień 10, 2010 zmykam laski ;) bawcie sie dobrze a 30 niech wybija sobie z głowy złe mysli :) pozdrawiam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Pa maxym Słońca i seksu... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 maxym, udanego wypoczynku i pogody, która na razie w naszym regionie dopisuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Pa lasek Maxym:) Ja tez sie zmywam , pa Dziewczyny! Mloda30 , optymizmu zycze :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 dziękuję :) trzymajcie kciuki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 zapach - gdzie Tatry uderzasz???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Do Zakopca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapach deszczu 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Zbieram się... Miłego popołudnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 ha - może się spotkamy przypadkiem :) Zgadamy się przed wylotem jeszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 ale się orobiłam dzisiaj :P poważnie :) a ile łez na papierach - wzruszenia tym razem ;) Ach, taka jakaś niesamowicie uczuciowa na stare lata jestem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 niestabilna emocjonalnie raczej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 A cóz tak Cię wzruszyło w pracy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 10, 2010 kochanek ;) sesemesy od niego raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 10, 2010 oj ten Twój "kochanek" ;) to wie jak Cię połechtac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach