trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Jarex :) dochodzą do Was wiadomości, ale z opóźnieniem - jakby zasięgu nie było ;) :) hahaha... no i czasem niekompletne.. Co słychać? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 12, 2010 http://wiadomosci.wp.pl/kat,8771,title,Niespodzianka-przed-Palacem---montuja-tablice,wid,12563294,wiadomosc.html?ticaid=1ab0a&_ticrsn=3 i wilk syty i owca cała?? chyba nie przejdzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Nie było mnie w domu, dochodzą do Was wiadomości, ale z opóźnieniem....bo my musimy najpierw te wiadosci przetrafić, zrouzumieć, wiesz..to łatwe nie jest. :D Tak poza tym jest ok, cieplo,a bedzie chyba nawet i gorąco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Co do tej wiadomości...to dopiero bedzie draka, mohery wsciekna sie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 12, 2010 cieszę się czasem że nie jestem facetem, ale przeważnie Wam zazdroszczę - wszystko uchodzi Wam płazem, bo Wy MĘŻCZYŹNI :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Czesc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 12, 2010 nie było mni w domu?? teraz, wczoraj czy kiedy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 12, 2010 cześć Kolorowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Od 7 rano, zresztą nie ważne. Wiesz....wszedzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 12, 2010 A ja jestem w tak dobrej sytuacji, ze wlasciwie nie wiem o co chodzi, ani z krzyzem, ani tablica.... A facet to swinia, co tu duzo gadac :D:D:P Dobra, dobra....nie patrz takim wzrokiem, ja tylko zanucialam piosenke :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Kwiatki...zostawie to bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Jarex to w twojej stopce - myślisz realne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Oj tam, przeciez to zart byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 12, 2010 zawsze mysle realnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 12, 2010 ja nie zawsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Jak nie zawsze realnie..to jak...wirtualnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 12, 2010 A Ty w wirtualu myslisz realnie Jarex? Uciekam ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 12, 2010 nierealnie, naiwnie, jak dziecko... :) w kwiatki - co tak szybko? na rower? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Też, zeby mnie ten świat przypadkiem nie pochłonął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 12, 2010 tego się baćchyba nie musisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 12, 2010 ja swoje granice znam i mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Realistka Was wita, czesc:) Chyba muszę sobie kawkę zapodac, bo cosik się senna robie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 12, 2010 hejka ona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Jak dzisiejsze samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Oprócz kwestii finansowo - częściowych zw. z autem... ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 12, 2010 A mówia, ze pieniadze szczescia nie daja, mnie by tam dały..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 12, 2010 e.. nie dają.. tylko mam starego gruchota a naprawa wyniesie tyl co jego wartość :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Czesc Ona z Mloda :D kasy potrzebujecie , ile ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Sierpień 12, 2010 KWIATKI, a co masz za duzo kasy?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Sierpień 12, 2010 Kup mi jakieś małe auto jak ci kasy zbywa :) Może być stare, byle sprawne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach