..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 No to nic nie poradzisz... ale na pewno się ułozy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Żegnam się do jutra Może jeszcze ktoś zajrzy? :) Pa Ona!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 miłego popołudnia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Dzien dobry :) Ale u mnie ciemno , pada i nagle zerwal sie wiatr, ktory mi krzesla powywracal na tarasie :O http://www.youtube.com/watch?v=r1fEXnonEwA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 u nas się jakby niebo przeciera :) Gdzie się podziewałaś Kwiatku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 U mnie rano lało, potem było całkiem ładnie, wyszło słońce, juz myslałam, ze bedzie ciepły dzień, a tu znów niebo sie chmurzy i pewnie popada.. istny kalejdoskop... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 U nas podobnie - przebłyski słońca były, teraz ciemno :o Wszyscy strasznie zdołowani, głowy bolą, marudzą... starośc czy co :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 no bywa ze na starosc niektórzy marudniejsi bardziej;) tak więc cieszmy się :D by nas starosc nie dopadła;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 ja obczajam pogodę co by gdzieś na 2 dni w wyższe partie uderzyć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w kwiatki 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 U mnie juz slonecznie:) Czesc Dziewczyny:) Ja to tu to tam sie podziewam Mloda30:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 znaczy - włóczysz się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 no to gdzie się dziewczyny włoczycie ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 sama ze sobą pisac nie będe przecież :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ja tez nie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dop 0 Napisano Wrzesień 16, 2010 włóczyć można się po krzakach ....albo nad rzeczkę ..a najlepiej to po sklepach pochodzić i kupić coś fajnego aby zadowolić duszę..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 16, 2010 Nad rzeczką w ładna pogodę, czemu nie, ale przy obecnej, to faktycznie, zakupki mogą poprawic humor:) Ale wywiało wszystkich czy jak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Prawdopodobnie rozwiązały się moje problemy w pracy :) jupii Podzielimy się pracą do wiosny, a później zobaczymy jak będzie. Prawdopodobnie w sezonie będzie pracy na 2 etaty jak dotychczas :) Nie chcę zdradzać szczegółów ale mam nadzieję, że będzie ok :) Chcę jechać w poniedziałek w tatry choć na 3 dni. Głupio trochę ponad 300km robić abychwilę popatrzeć na wierchy, ale co tam - tęsknię ;) Udanego weekendu!!! Ja dziś w pracy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Wrzesień 19, 2010 no i ja znowu jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxym 43 14 Napisano Wrzesień 19, 2010 tak mnie nie było długo że az hasła żem zapomniał :) hej laski strasznie tu smetem zaleciało po wakacjach :) tyłeczkom chyba za dobrze sie zrobło:) a mnie sie w dupce zagrzało hihi :) ale temat wyjasniłem że słubna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 Super 30 :) maxym, co przeskrobałeś?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 hallooo!!!! musiałam wygrzebac nasz temat :p Byłam, byłam w Tatrach :D:D:D kocham je :) Moi chłopcy są sensacją lub maskotkami na szlakach ;) A dzisiaj od 4 na nogach, od 5 w pracy - do 19 :o Jakoś dam radę ;) Maxym?? co co co?? Piszcie mi tu szybko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nooooooo Napisano Wrzesień 23, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 30, zapisz do ulubionych, nie bedziesz szukac... no właśnie, co sie tu dzieje, ze nikomu sie nie chce pisac? każdy się oglada na innego by pisał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Ja mogę pisac, jak mogę ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 ja tez.... :) w kwiatki, znikneła, zapach deszczu, to juz w ogóle.. 30, ja Cie sie pogoda podoba, fajnie co? zeby jak najdłuzej było ciepło, jak sobie pomyslę, ze niedługo zaczną sie pochmurne zimne dni, to az mnie skręca... Na stare lata powinnam chyba przeprowadzic się do ciepłych krajów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Pogoda jest super, a w górach to już w ogóle - pełno żółtych i czerwonych odcieni w słońcu... cud-miód Mieliśmy wymarzone przejrzyste widoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 a co do deszczu, zawieji i zamieci - też mają swój urok :) Ja lubię śnieżną i mroźną zimę :) Grudzień to mój ulubiony m-c :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzydziestoparolatka.. 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 nic, nic, ciągle nic???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..ona... 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 hello no dobra co do zimy, fajnie jest jak lezy bielsuki snieg, jest mróz i swieci słonko, tak to ja tez lubię, oczywiscie nie za długo ;) a nie ,ze dwa miesiace straszne mrozy itp.. jeszcze o ostatniej zimie nie zapomnałam, tak się ciągneła, ze mam dosc na pare lat:D Ja lubię maj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach